Koristi li tko još uvijek fiksni telefon u svakodnevnoj komunikaciji tj. kada nekoga pozivate zovete li ga odmah na mob ili?
Koristi li tko još uvijek fiksni telefon u svakodnevnoj komunikaciji tj. kada nekoga pozivate zovete li ga odmah na mob ili?
osobno, ako sam kod kuće i pretpostavljam da je osoba koju trebam kod kuće koristim fiksni telefon..... ali uglavnom fiksnu liniju koristim za internet.....
Osobno koristim fiksnu liniju sa posla , ipak je to , barem meni , jeftinije, a doma uglavnom za internet.
fiksna je za dugo pričanje...
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
...znači kad zanemarimo internet i mogučnost "poslovnih poziva" ne ostaje nam puno uputrebe fiksne linije...
pa kad zanemarimo.... ali, koliko nas može zanemariti korištenje interneta svakodnevno i po nekoliko sati..... tako da fiksna linija, koliko možda više ne služi toliko za telefoniranje je nužna i neophodna za internet vezu....
a kako stvari stoje, još ćemo neko vrijeme biti vezani za fiksnu liniju na internet.... dsl i tako zahtijeva isdn koji je pak opet fiksna linija... a i skup je pa nažalost - modem![]()
HT dsl ne zahtijeva ISDN
izvadak sa HTovih stranica:Poslao: Sljaka
HT dsl ne zahtijeva ISDN
HTdsl usluga ne zahtijeva nove prijenosne putove, već je nadogradnja na postojeću mrežu, a mogu ju koristiti kako pretplatnici modernog HTisdn-a, tako i pretplatnici klasične telefonije. HTdsl-om povećavate svoju produktivnost, a štedite vrijeme i novac.
ali i:
Aktivacija usluge: Usluga Cijena (kn) jednokratno
HTtel pretplatnici
384/64 kbit/s = 1.350,00
768/128 kbit/s = 1.500,00*
1,5Mbit/s / 256 kbit/s = 1.800,00
HTisdn pretplatnici
384/64 kbit/s = 675,00
768/128 kbit/s = 750,00*
1,5Mbit/s / 256 kbit/s = 900,00
sorry, imaš pravo da tehnički nije potrebno imati ISDN, što piše i u FAQ.... ali te duplo operu ako ga nemaš.... well... monopolly
Zvijer na izdisaju najače udara.
Koliko ja znam zvjerka još duuuuugo neče izdahnuti.
Evo baš sam sada saznao i ko voli nek izvoli:
OPTIMA 768 PAKET
Najbrži pristup Internetu brzine 768/128 kbps za samo 399,00 kn s 10 GB uključenog prometa mjesečno, za prva 3 mjeseca korištenja (od datuma uključenja). Ukoliko nam se javite do 30. studenog i potpišete godišnji ugovor, očekuje vas dodatna pogodnost - oslobođenje od priključne pristojbe.
Posjetite nas u HT centrima ili na Info sajmu u paviljonu 9, i saznajte sve o uslugama HThineta.
Saznajte je li usluga dostupna i vama te, ukoliko ste zainteresirani, popunite zahtjev.
Napomena: ista pogodnost s obzirom na pretplatu i uključeni promet se odnosi i na sve postojeće korisnike Optima 768/128 paketa, pri čemu se period od 3 mjeseca odnosi na prosinac 2002. i siječanj i veljaču 2003. godine.
Sve je relativno , moj Alberte , pa tako i vrijeme dok zvijer ne bude dotučena.
Interesantna je ova ponuda Optima paketa , samo nažalost u Karlovcu još uvijek nedostupna.
Imaju moj zahtjev od Jesenskog velesajma , ali još se nisu javili.
Bookmarks