Fora je, ali samo to, niti me zanima, niti mislim trošiti novac na novi telefon, a ponekad je i zgodno da druga osoba ne zna di si i što radiš![]()
ajd da vidimo što očekujemo? cijene, telefoni, dali čete nabavljati telefon koji podržava video telefoniju kada se omogući, itd...
dobar grah daleko se čuje
Fora je, ali samo to, niti me zanima, niti mislim trošiti novac na novi telefon, a ponekad je i zgodno da druga osoba ne zna di si i što radiš![]()
Vjerojatno da al nemislim bit prvi.
Al neizbjezno kao i sve ostalo.
treba počet radit na naljepnicama za kameru...evo biznisa hehe
Vjerojatno neću u početku (iako će sigurno nekoliko mjeseci biti besplatno, kao i MMS) ali uređaji neće biti baš jeftini (a nema ih baš puno onakvih kakve bih želio - sa Symbianom).
ma cijene takve usluge će negdje biti strava....
pa cijena Z1010 i neje baš neka strava.Izvorno postao Dark
kaj se tiće naljepnica nije potrebno jer se kamera može isključiti ili jednostavno odbiješ video poziv i primiš samo voice.
bt će fora radit fototapete sa slikom pozadine ureda i onda u birtiju i rastegneš pa te žena zove u pol dva ujutro "disi pijanduro" a ti se još žališ kako moraš do kasno biti u firmi i kako radiš ko konj![]()
je a u pozadini dreči 'ciganče, ciganče...'![]()
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Hoću taj fon![]()
![]()
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
E, tek onda ispadneš sumnjiv.Izvorno postao KaKaV NeReD
Sumnjam da će to imati smisla posjedovati prvih godinu-dvije. S tim se ne mislim žuriti.
ma to je meni bezveze. ako ti treba nekakva vizualna informacija od ovog drugog, onda ti je on uslika i posalje mms-om, a da ja cijelo vrijeme nekog gledam dok pricam sa njim, malo morgen
ma svima je u početku bio bezveze uopće mobitel, pa nakon toga ekran u boji a za kamere da ne prićam. danas svatko želi telefon s kamerom. Naravno sve će ovisiti o cijenama same usluge.
da, cijene usluga su u biti te koje diktiraju popularnost iste. stvarno mislite da se recimo mms ne bi koristio vise da slanje jedne takove poruke stoji neznatno vise od sms poruke?
maraschino - PTICICA
Meni je video telefonija OK u situacijama kada se sa nekim dugo ne vidiš (npr. s curom, ako ideš bez nje na more)...
Bom Chicka WahWah
Ma to je super usluga, samo da cijene budu normalne. Inače ja već imam mob koji podržava 3G tako da mi to nije problem!
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
da to kad čemo biti kod tebeIzvorno postao whiteboy
do koe bi cijene prihvatili razgovore po minuti
zanimljivo pitanje,mislim do 4-5kn/min
4-5 kn/min!?
Da, može, da probam jednom-dvaput. Ako to hoće prodat, cijene moraju bit za maksimalno 50% veće od cijene za obične telefone, jer ianče nema teorije da s nekim pričam sa slikom. Hell, i ovako je preskupo. A 4-5kn/min bila bi čista pljačka.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
znam,ako sam se ja malo zaletio s cijenom zamisli koliko ce se tek oni zaletit...koliko je jedan videopoziv u kb ako gledamo 1 min?
btw. u ovo cisto sumnjam:
Ako to hoće prodat, cijene moraju bit za maksimalno 50% veće od cijene za obične telefone
pa računaj 64 kbps koliko je max upload na UMTSu
cijene moraju biti iste kao normalne da bi se to koristilo kao normalno, jer ako budu vece, to ce se koristiti rijetko samo kao neka zezancija i isprobavanje
pa ne vjerujem da će biti tako. Vjerojatno će s vremenom pojeftinjavati videocall a time i samo voice. bojim se da cijene neće biti niže od 7-8 kn u početku.
pa ko ce to koristiti, radije cu novce na mobu u nesto drugo potrositi. mislim da cu to ukljucivati jedino ako budem sa nekom dobrom picom prico
ma daj, pa preko moba ni nemreš vidjeti 'picu' kak spada...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks