Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3
    Forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    HTC Desire, SE C702
    Operater
    Vip
    Godina
    62
    Bodovi
    5.851
    Nivo
    18
    Bodovi: 5.851, Nivo: 18
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Dodatna oprema za Panasonic DMC-FZ7?

Početkom 7. mjeseca kupio sam ovaj gore navedeni foto i jako sam zadovoljan s dobivenim fotografijama. Moj najveći problem je nemogućnost nabavljanja bilo kakve dodatne opreme za konkretni model. Kod uvoznika (RAM3) me uvjeravaju da su slali naruđbe u centralno skladište za Europu u Prag ali da nikad ne dobiju to što su naručili, a u Exportdrvu su mi obećali da ću dodatnu bateriju dobiti u roku tjedan dana, međutim od tad je prošlo mjesec i pol ali baterije još nema.
    Konverzijske leće ili nešta drugo od dodatne opreme nisam mi pokušao naručivati. Ako neko zna za neki dobar dućan u Sloveniji ili Austriji (može i link na web trgovinu koja dostavlja u Hrvatsku) Unaprijed mu se zahvaljujem na pomoći.

Gazda na Forumu! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    HTC Legend, Sony Ericsson
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao velikimedo
    Početkom 7. mjeseca kupio sam ovaj gore navedeni foto i jako sam zadovoljan s dobivenim fotografijama. Moj najveći problem je nemogućnost nabavljanja bilo kakve dodatne opreme za konkretni model. Kod uvoznika (RAM3) me uvjeravaju da su slali naruđbe u centralno skladište za Europu u Prag ali da nikad ne dobiju to što su naručili, a u Exportdrvu su mi obećali da ću dodatnu bateriju dobiti u roku tjedan dana, međutim od tad je prošlo mjesec i pol ali baterije još nema.
    Konverzijske leće ili nešta drugo od dodatne opreme nisam mi pokušao naručivati. Ako neko zna za neki dobar dućan u Sloveniji ili Austriji (može i link na web trgovinu koja dostavlja u Hrvatsku) Unaprijed mu se zahvaljujem na pomoći.
    Evo u ovim austrijskim dućanima se mogu kupiti fotići i ina oprema, ali nisam gledao za tvoj aparat, pa ti pronjuškaj:
    http://www.mediamarkt.at/
    http://niedermeyer.at/
    http://www.geizhals.at/
    http://www.preissuchmaschine.at/

Usput, možda je najbolje da uistinu pogledaš vani (AU, SL) jer ovi iz Panasonica (Exportdrvo) su katastrofalni po pitanju narudžbi i after-market-a.
    Primjer nekog koga poznam - za kupljeni TV koji je tada koštao oko 25000 kuna nisu imali stalak, ali su ga kao naručili i da će odmah stići. Pazi, radi se o 25k kuna, a stalak košta još dodatnih cca 4k kuna (to je bilo prije par godina, no cijene tih stvari se uvijek kreću tako u toj klasi)! Lijenčuge je trebalo svaki dan zvat, kroz 6 mjeseci da nešto poduzmu. Na kraju, kada su ti ljudi zvali neke veze Panasonica s europom, stalak je stigao, da bi ga ovi dostavili do njih i ne bi im palo na pamet da ga sastave, usprkos tome što su to u više navrata obećavali radi tolikog čekanja. Frajer je na kraju tražio dodatnu lovu za sastavljanje i alat, koji nije imao sa sobom.
    Toliko o Exportdrvu.
    I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

Forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    HTC Desire, SE C702
    Operater
    Vip
    Godina
    62
    Bodovi
    5.851
    Nivo
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hvala na linkovima.
    Danas sam nazvao Aleu i dobio informacije da su oni do sad prodali 8 baterija za taj model i da ih uopće nije teško nabaviti, dapače imaju na skladištu i telekonverzijsku leću tako da ću pričekati da im dođe i baterija jer mi se samo za nju ne isplati u Austriju.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27
  2. PANASONIC DMC-FZ5EG-S ili OLYMPUS SP-500 pitanje je sada?
    By ivek66 in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 14
    Posljednji post: 26-04-2006, 15:40
  3. C100 dodatna oprema
    By dj_velja in forum Samsung
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 15-01-2004, 21:04
  4. SL45 DualSIM i dodatna oprema..
    By Lejzermaster in forum Siemens do X4x
    Odgovora: 19
    Posljednji post: 05-06-2003, 19:07

Bookmarks