@ GoGs
Opet ti s kontaktima
...
A što ti se prikazuje? Misliš na poruku Device is not recognized?
Ništa, probaj instalirati drivere za neki drugu USB port. To je onako najlakše riješenje...
Evo uspio, par puta ištekao i uštekao i radi, još ak bi mi mogao neko poslati program ili barem dati ime za za spajanje na komp (da si saljem mp3-ce) i drivere
ako ne upali najlakše rješenje, onda ćemo preći na teža![]()
Ova ti je dobraPa daj, koliko sam puta prestekao tu jebenu motorolu, toliko u zivotu nisam ni na wc-u bio!![]()
imam motorolu v360v . isto tako imam i USB kabal no neznam koje sve programe moram imati . molim za pomoc . ako itko zna ista o tome neka posalje odgovor na (ljdivald@net.hr) . unaprijed hvala
ej, nemoj se uvrijediti ali pročitaj prvo malo po forumu, pa ćeš sve saznati.
Ako misliš samo prebacivati slike i melodije onda ti ne treba nijedan program jer sve to možeš iz samih Windowsa.
Za modding ti treba npr. P2k Commander, P2ktools itd, još jednom pročitaj malo po forumu - ne budi lijen![]()
A ja imam SE K800i i isti problem. Takoder sam sve pogledao i nigdi ne pise. Ne prepoznaje mi komp mobitel kad ga spojim na usb. Probao sam sve slotove i isto. A na laptopu ni hoce. A mislim prebacivati na telefon jer nemam memorijsku. Pomozite...
meni uvijek pise USB device not recognized i uvijek mi ga prepozna, i u P2K Toolsu, RSD i svugdje
koristim 2.9 P2K drivere i uopce neam nikakvih problema
Ja isto sam probao sa P2K drivere i P2K toolsi dolje ljevo pise connected i svijetli ona zelena lampica, i dolje desno pise E1000, al mi se ne prikaziva ono ''three'' folder i neprikazuje niti jedan file od moba? Niti mogu kaj slati
EDIT: Zaboravio sam reci i da kad stisnem refresh u P2K tools program zasteka
Zadnji uredio FatalERROR : 17-04-2007 u 12:56
Bookmarks