Dakle, kako sam jučer došao doma stara mi veli da je pokušala upaliti komp od sestre i da se nije htio upaliti. Vidio sam da je napajnje izvađeno jer sam dan ranije sve iskopčao iz njega i slagao frendu windowse. Vratio sam napajanje natrag i pokušao upaliti komp, ali ništa. Nakon nekog vremena vidio sam da ništa od toga i da je vjerojatno napajanje riknulo. Inače, radi se o jeftinoj konfiguraciji od 2 soma kuna kupljenoj u Konzumu ljetos. E sad, pošto je komp od M Sana iz Zagreba, pitanje je da li oni pod garanciju uzimaju takva oštećenja napajanja i kako se uopće dostavlja komp na njihov servis. Da li ga oni pokupe ili ga ja moram nositi u Zagreb? Jer ako moram ja u Zagreb i onda ponovno natrag po komp, koštat će me kao da sam kupio 3 nova napajanja. Ili da jednostavno sam kupim napajanje i stavim ga unutra? Znam da bih time izgubio garanciju, ali na kućištu nema nikakve naljepnice koja bi se otvaranjem kućišta oštetila i koja bi bila kao dokaz da je kućište uopće otvarano. A kako je napajanje riknulo? Prije nekih tjedan dana staru je ustred noći probudio nekakav prasak i bljesak i cijelo je vrijeme mislila da je to sanjala. Očigledno je napajanje samo od sebe riknulo dok je komp bio isključen, što mi je totalna misterija. I čuo sam da napajanje navodno ne ulazi u garanciju. Što napraviti? I da li postoji mogućnost da se sve skurilo?

Odgovori uz citat
Bookmarks