I zanima me, jel ima gdje u kojoj trgovini za kupiti ekran za t610?? Trazio sam po googleu ali nema nigdje!?![]()
![]()
Sve tipke normalno rade samo me hebe joystick. U zadnje vrijeme ocu da prebaci (npr. idem u desno, ali mi stisne u nutra, neznam kak bih reko ali kao da nema dovoljno luft izmedju plastike i joysticka pa nema dovoljno mijesta. Neznam ja mislim taj mob kupit kao da imam jos jedan mob, neznam dali se uopce isplati ga uzet za 100kn + moram ga dekodirat + moram promijenit joystick. Koliko bi na kraju doso popravak joysticka???![]()
I zanima me, jel ima gdje u kojoj trgovini za kupiti ekran za t610?? Trazio sam po googleu ali nema nigdje!?![]()
![]()
Ovo za joystick eventualno u electromagicu, dok za ekran potrazi ekipu po oglasniku ili nekoga ovdje tko radi s mobitelima ako iajukarakbolirani mob, pa da ti izvade ekran....
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Ja sam joystick na k750 platio 100 kuna. Imaš to kod ovih "lokalnih majstora"
THE POWER OF DREAMS
mislim da se ni ne isplati uzimat mob, 100kn + 50 dekodiranje + min 100 novi jojstick... pa neznam za 250 kn mozes kupit ocuvan takav,il dodas jos 50-100 i uzmes k700... a i sumnjam da se isplati stavljat novi display na t610,mob koj vrijedi maximum 200kn
bio nekad oglas...
Onda ovaj uopce necu ni kupovat, a ovaj kod kuce cu bacit u smece!!![]()
![]()
Onaj tko je radio đojstik ze taj mobitel treba bit bannan iz bilokakve firme koja se bavi dizajniranjem iceg kompliciranijeg od sladoleda na štapiću.
tak zasrat obican joystick to je strasno.
kolko sam zivaca potrosio skrolanjem/stiskanjem..straasno.
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
stvarno ne kuzim zakaj su pustili u prodaju mobitele s tak losim joysticima? stvarno steta.. pogotovo za k750, koji gubi cijenu zbog toga.
sad ce mozda ovo glupo zvucati ali prijatelj je vec nekih 10-ak jojstica popravio na ovaj nacin :
kad je rastavio mob skinio jojstic onu plastikicu, skinio onu malu gumicu sto stoji na kucistu jojstica te naravno nije imao zracnu lemiciu da skine to aluminijsko kuciste na jojsticu pa je uzeo WD sprej (nadam se da znate sta je to) i stavio direkt na rupice na aluminijsko kucistu jojstica i ubrizgao unutra.... nakon toga mrdas tj kreces jojsticu u svim smjerovima 10 min i radi jojstic ko lud... evo bar meni na t630 radi ko luuuuuud vec 4 mjesec nakon toga.... prije toga nije htio nista ali bas nista....
i da napomene WD sprej nije vodljiv znaci mobitel nakon toga treba samo dobro obrisati alkoholom osusiti sastavi ga i radi ko lud.... i ja sam par komada vec tako rjesio.... sad ko se usudi to napravi probajte... nemojte mene kriviti ako zajebete nesto.....
hvala ti na savjetu, mene je poceo zezati na k800 ali ne vjerujem da su isti... probat cu pa javim....
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
AFAIK, joystickovi su fizicki POTPUNO isti na svim SE jos od T300 ako ne i prije toga.
Kad sam otvorio K800 taman sam slucajno imao i rastavljen T300 pa sam usporedio joysticke, skroz su isti.
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
ja ne zam sta je WD sprej mozes malo pojasniti?
hah nisam znao da netko za to nezna..
![]()
svakakvih nas ima, mada mislim da toga u bosni i nema al vidjecu...
mene je poceo zezat na k300 na duuuugo vremena, budem isprobal ovu metodu s wd-om, sam me malo strah da ne zaj.. mob. rezultati i eventualna poboljsanja uskoro..
120kn popravak
Seriously?
Bookmarks