PTT- push to talk- neka vrsta walkie talkiea, i možeš na mob stavit msn, mobile qq je ak se ne varam isto neka vrsta chata, a za ostalo neznam
Pozdravčić. Zanima me samo za šta služe pojedine novo-instalirane usluge na yuetu 1.8....
Prvo me zanima šta je "Mobile QQ" (to je onaj pingvin), za šta to uopće služi i kako da to postavim (mobile qq setup required)?
Druga stvar - u podešenjima -> usluge biranja, postoji nekakva "PTT postava", to mogu uključit i isključit. Za šta to služi?
Treća stvar - zanima me ako stvarno rade IM - daklem Yahoo, AIM i ICQ, to ide preko neta pa se ne isplati jer pojede pare u sekundi ili...? Mogu nekako na mobitel ubaciti msn messenger?
Zahvalan.![]()
![]()
Desire / Oxygen /
PTT- push to talk- neka vrsta walkie talkiea, i možeš na mob stavit msn, mobile qq je ak se ne varam isto neka vrsta chata, a za ostalo neznam
CARpeDiem*
Mobile QQ ti je vrsta messengera. koristio messenger preko moba nisam nikad, tako da ne znam da li se to može konfigurirati.
mislim da je to nesto ko IM
push-to-talk, bilo je o tome prije dan dva tu na cafe mobilu (ali na forumu o sony ericssonu ili neko drugom), walkie-talkie, ali to nasi operateri(t mobile, vip, ....) ne podrzavaju, ne isplati im se, mislim da je to besplatno "komuniciranje"
mislim da imas msn messenger na modmymoto.com
Zadnji uredio georgy : 10-04-2007 u 20:06
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Bookmarks