evo, uspio napokon prebacit video sa mini dv-a na komp pa na dvd.![]()
koristio sam pinacle studio 10 jer ima jako dobar tutorial, pa sam s njim sve radio, od prebacivanja do przenja.
e sad.![]()
1. radio sam dv capture ( jesam mozda trebal radit mpeg capture ???)??
2. dvd sam przil u best kvaliteti ( jel mozda bolje ako stavim na auto kvalitetu)?
3. audio kompresiju sam stavil u mpa ( mpeg-1 layer 2). jos imam na raspolaganju PCM i dolby digital 2 i 5.1 kanal
4. to sam sve skuril na dvd i zauzima mi samo 2 gb. dobro nisam sve sa kazete stavljal na dvd tak da mislim da je to ok
5. stavil sam u dvd player ( TV ) i sve radi, cak sam uspio i chaptere slozit..
6. kod reprodukcije na tv-u, slika mi lagano titra, zapravo putuje od gornjeg ruba tv-a pa dolje i tako skoro pa cijelo vrijeme. a i slika lagano titra, ali onak full na sitno, to je mozda moja greska. mislim da nije bila ukljucena stabilizacija na kameri,a ja sam i u pnnaclu ukljucil onaj efekt stabiliziranja,pa je mozda cak i zbog toga.
7. kvaliteta slike nije kak sam ja mislil. kakva slika treba zapravo bit?? cista ko na obicnom tv-u ili je stvarno takva lagano snjezna? bolje je nego na dig. foticu, ali sam mislil da ceto bit bolje.
evo ukratko, nadam se da cu dobit odgovore bar za nesto.
e i da, radi se panasonicu nv-gs180. mislim da je to dosta dobra kamera daje dobru sliku.
ako netko ima tu kameru nek se javi, da mi veli koje postavke na njoj da narihtam da daje najbolju sliku.
unaprijed hvala svima!!!

..
Odgovori uz citat
Bookmarks