pa uzeo bi novi da imam para.
inace, radje bi kupio neki rabljeni bolji auto po mom ukusu i platio ga kao st kosta neki novi auto nize klase, nego potpuno novi pa da moram kupit neki mali jadni..
...eto, baš me zanima vaše mišljenje u vezi toga, tj. preferirate li novi ili rabljeni auto...
...uglavnom, moje je da nikako ne bih uzeo novi auto jer, po razgovoru sa starijim ljudima koji su kupovali novi te sa svojim starim, a i po mome mišljenju, jednostavno nije isplativo...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
pa uzeo bi novi da imam para.
inace, radje bi kupio neki rabljeni bolji auto po mom ukusu i platio ga kao st kosta neki novi auto nize klase, nego potpuno novi pa da moram kupit neki mali jadni..
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
kupila bi novi, manji..pa kasnije veci...il rabljeni ili novi..ovisi koliko novaca imam
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Slažem se sa floor_om...
Kad bi imao para, kupio bi novi, a ovako bi razmislio da rađe kupim rabljeni auto (malo veći, bolje opremeljne, očuvan) za novce za koje mogu kupiti auto "za klasu" manji i sa manje opreme...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Uvijek rabljeni (jeftinije je). Jedino je bitno da je auto u normalnom stanju te da nije ukraden.
Npr. ja bih radije kupio BMW 530d 2003. godinu koji košta oko 30000 eura nego novi 530d koji je samo 4 godine mlađi, a košta 20000 eura više. A rabljeni 530d je ista linija kao i novi 530d
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
evo ja bas prodajem skodu favorit i mislim si uzeti nesto malo malo malo skuplje od nje. negdje fiestu, golfa, feliciu... ne mislim neka velika ulaganja, negdje 200-300 Eura. bolje ti je uzeti neki star 2-3 god jel novi gube na cijeni cim ti platis za njega i odvezes ga
iPhone 5s 16 GB
a ak kupis rabljeni recimo imat ces ga 4-5 godina, prodat ces ga za minimalne pare, zato bolje uzet novi, cijena kolko tolko ostane
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
novi da imam opasno dosta para , sto ce rec da mogu bez ozbiljunijeg udara na novčanik isplatit istog u kešu.
to onda znaci da ga mogu prodat kad mi se sprdne odn kad mi dosadi.
rabljeni 1-3 godine u ostalim slučajevima.
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
rabljeni, pošto ga ne mislim prodavati za 5 god i opet kupovati, nego koristiti dok ne kaže "ja nemrem više!" No, to je trenutno razmišljanje nastalo prema financijama i pogledu na svijet. Kao što kaže killa, da imam para reko bi: fuck it, daj novi...ma daj odma dva![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
pa naravno da novi!
Seriously?
Sve ovisi s koliko keša raspolažeš.
Ako keša nemaš, onda kredit/lizing/pušing i naravno novi auto.
samo sam jednom (glupko) kupio novi. I nikad više.
![]()
rabljeni je teže nać, al je pametnije.
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
ja cu prvo rabljeni da se naucim vozit kak se spada, pa kad budem sigurna u sebe i kad cu imat neku lovicu u depu i 2,3,4god staza iza sebe, novi autek... naravno sad je pitanje koji auto... neki bijesni meni ni ne treba, bitno da vozi i da se ne kvari svako malo nekaj
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
najbolja opcija 2-3 godine staro na lease uzeti...![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
my man
________
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
ako imam love, onda novi, a ako ne onda od nekog poznatog ili starog par godina.![]()
...inače, stari je imao priliku, na one povlastice, pošto je bio u vojsci, uzet novi auto, ali nakon konzultacija i samog razmišljanja odlučili smo rabljeni jer se jednostavno ne isplati - svi ti servisi i to... tada smo uzeli (2000. god.) 11g star auto i nismo se pokajali, djelova možeš nabavit svugdje, popravak je i 2-3 puta manji od novog auta i lakše ga je za održavat...
...tako da i sad kad budem uzimao drugi, planiram uzet rabljeni A4 il A3 - negdje `97-`98. godište...
uzeo bih novi kada bih imao novaca
jel nikad neznas sta je rabljeni auto prezivio
je li mozda ukraden,jel bio udaren,razvaljen,itd.
pa zato sa sobom uzmeš mehu koji će zaviriti u svaki djelić auta i upozoriti te.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Evo ovak....
Kad bi imao dosta para kupio bi novi...
Kad bi imao taman para ali bi htio nešto bolje kupio bi rabljeno..
Tj. najbolja kupovina je kupovina automobila starosti 2-3 godine. Auto je praktički nov (naravno ako je kolko tolko pažen) a cijena padne 30-40%.
Najisplatljivija kupovina, ali kada bi imao para naravno da bi kupio novi, jer novo je novo, ali ovako, najisplatljivije je rabljeni 2-3 godine...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
meho nemoze otkrit jel auto bio ukraden,tj da li mu je promjenjen broj sasije.
tako su se moji starci zaribali i oduzela policija auto.
Ja bi kupio rabljeni, al kad bi imao para na bacanje sigurno bi uzeo novi...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Bookmarks