znas mozda kako bi to mogao ubacit preko bluetootha (neki program)? jer sa usb cabelom ne mogu se spojit
jesi instalirao p2k drivere? ako nisi pogledaj malo po forumu, naći češ linkove i sve ostalo što ti je potrebnoIzvorno postao OGLopov
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
ako pita su vezi usb-a instalirao sam sve moguce drivere i mucim sve vec tjedan dana uvijek mi neka greska dođeIzvorno postao gLemon
Jel može netko izvući samo ovu temu sa SE ikonama(slika 4)??
link za L7 meni neradi..
Rapidshare server trenutno neradi...
ukratko, isto što i bios na kompu. to je vrsta loadera pomoću kojeg se ispravno adresira flash u mobitelu. svi mobiteli imaju svoj neki loader, no kod motorola se zove bootloader.Izvorno postao jolly_bravo
Ajd ak ga neko stavi nek izvuče skinove pa upload-a.
![]()
Svi ti skinovi se nalaze u "176x220 skins" thread-uIzvorno postao kurbaos
![]()
nisam pratio zadnjih par mjeseci forum jer sam strgo ekran, a sad eo opravio mob, pa me zanima sta je taj MP , to si ti pravio? i sta ima za razliku od 1.3yuetaIzvorno postao JA_SAM
pozdrav
stavio sam ovaj hot mixx, odličan je... Samo kad ga idem punit trebam par puta ištekat/uštekat punjač, ali ne smeta...
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
kako da maknem ovu glupu slicicu sa vanjskog ekrana???
nadji je u memoriji telefona, pogledaj kako se zove, mislim da c.gif ili cl.gif, prebaci je na komp, u paintu ili necem drugom editiraj, napisi sta hoces (velicina mora biti ista i naravno mora biti crno- bijela), i vrati na mob, mora se zvati isto ko i ova koja je na malom ekranu, spremi u memoriju telefona, "restartaj" mob i ims novu sliku na vanjskom ekranu
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Evo ubacio sam ali me muci sto nikako pa ni s p2k adv editorom ne mogu maknut onaj natpis EDGE, i nesto mi ne valja sa onim night skinom.meni su sounds i recent calls praktički naljepljeni jedni na druge i uopce kamera nije u gl.meniu nego u media.probao sam s raspodjelom ali nist
Zadnji uredio 1142007 : 12-01-2007 u 18:02
flashaj si yuet ili diabolic
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
Kada koristis night style skin moras sa file changerom (imas ga medju java aplikacijama) da promenis mma (koji ti ti je takodje ubacen u MP)
Infiniti(funkcionalni taster/apply).Mada nebi ti odpala ruka da si sam probao![]()
nego..jel netko ima odgovarajući language pack za ovaj MP?jer naravno,ovaj navedeni GoGsov uopće ne želi primiti,a kad ubacim drugi,sa svog starog backupa,onda ne prikazuje ništa u submenusima-zbog navedene razlike u fontu.pa ako netko ima možda editirani LP,pa da uploada...
e da...što se Edge-a tiče na ovo MP-u..uspio sam maknuti ikonu i natpis Edge sa ekrana
dakle..seem 0032_0001
offset 89 - bit 2: EDGE Icon (1 on, 0 off) (only on EDGE supported phones with late version firmware)
ali..sad tu stoji ikona za GPRS..koju ne mogu maknuti-tj.,mogu,ali..GPRS mi je iz nekog razloga stalno aktivan...tako da mi natpis GPRS active (koji se može mijenjati sa P2Kadvanced editorom) prekriva mi datum...na tome još radim,to ne mogu riješiti.
i još jedna stvar koju ne mogu riješiti-kako da natjeram mob da kad je tipkovnica zaključana,da pritiskom na crvenu tipku\bilo koju tipku pali svjetlo?to mi je bilo korisno,ali ne mogu naći preko kojeg seema se to uključuje,a znam da može-to sam imao na prošlom MP-u...
Zadnji uredio kowalski : 18-06-2007 u 22:01
Iam v360v..Prelud je zvuk otvaranja moba na ovom MP-u.u specifikacijama v360v pise da podrzava edge. i sad iam ovaj mp, uzeo web n walk gigu i surfam.. brzina je poprilicno dobra i vise nego sto sam ocekivao.. ponekad siba i preko 20kb/s sto bi reklo 160kbits+
Sad.. ta mobilna veza na net ima tu neku tendenciju da bude "lijena" sto bi reklo kad nista ne skidas nece net dobro radit, a kad mu natrpas downloada onda poludi i pocne skidat oko 20kb+ Ping je uzasan ne znam jel to zato sto sam daleko od odasiljaca ili tak svima ali na doti su mi svi mamu spominjali puno puta. 800+ i varira kao lud. ako pomaknes mob opet treba neko vrijeme da pocne dobro skidati. i kako vidim simpa ima puno bolju pokrivenost edge signalom.sto se tice vipa ako nisi u gradu imas velike sanse da ces dobit gprs.
iskreno mislim da se ne isplati uzeti osim ak mailove saljes i trebas bit non stop na netu. za mob bi bilo dosta oko 200mb za mjesec.
![]()
Bookmarks