Od 1.4. više ne vrijedi 7 brojeva za povoljnije razgovore, ostaju 2 broja, mogu biti iz mreže ili međunarodni...
Opcija sa 7 brojeva naplaćuje se 25 kuna za 30 dana, i mogu biti brojevi iz bilo koje mreže....![]()
Od 1.4. više ne vrijedi 7 brojeva za povoljnije razgovore, ostaju 2 broja, mogu biti iz mreže ili međunarodni...
Opcija sa 7 brojeva naplaćuje se 25 kuna za 30 dana, i mogu biti brojevi iz bilo koje mreže....![]()
Ako je tako onda je to loš potez jer su ljudi itekako navikli na 7 simpa ti&ja brojeva...
koje budale, nemogu virovati..
ovo je bila jedna od dobrih ponuda..
a kada je več ovako, jeli barem jeftinije, ili bar BESPLATNO?
Odakle ti ta informacija,nema još na netu
mogu reci da su oni u t-comu totalni diletanti....cijene i sms su im skupe...nevidim sto ima toliko jeftino u simpi???!!
i jos ce isljuciti sa 7 na 2 favorita....hahahha....
Ma to su imbecili... ne znam samo kako razmisljaju, ali cini se da glume da se ne boje konkurencije. Vip je zaspa, sad ce i oni i ostaje jedini tele koji se bori s novim cijenama.
...also known as El'AnDrA...
Ako je ovo istina , onda sa 1.4. ja rezem karticu jer danas mi je istekla i onda sa 1.4. nemam ni razloga imati ista sa rozim lopovima . nije veliki utjecaj , ali jedan po jedan ....
Istina je, dobio sam sms jutros.
kakvi cigani...sve su iskljucili, nemaju niti jedan broj besplatan za zvati..totalna pusiona taj t-mobile postaje...
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
ma ajde koji ti to k. vrijedi, u vipu za 3o kn mj., za 10 lipa saljes poruke.. a za 50 kn imas na bonovima cijeli mjesec nekog besplatno, dok je na pretplati to uključeno. Nemoj pričati, T-Mobila je smanjio svoje dobre usluge na totalni minimum
necu u detalje, sve u svemu ja sam prvi taj koji je bio za t-mobile, ali u zadnje vrijeme malo sam promjenio mišljenje
Sad detalji nisu važni više. Nije da branim T-Mobile, ali sam siguran da kad završe sa jednim promotivnim razdobljem, ponudit će neko novo. I onda će opet biti "super i najpovoljniji".
bumo vidli rekoše slijepci, nadajmo se da ce biti tako!
Ja rijetko zovem svoje simpa ti i ja brojeve, ali im šaljem dosta poruka, što znači da će me sad poruka koštati 43 lipe umjesto 31 lipu![]()
A nema druge, slat ću poruke s kikirikija za 29 lipa![]()
ma imbecili da boli ajd taj tulum možda i vrijedi ali je 15 kn puno za to što moš pričat oko 10 danu u mijesecu besplatno.
največa pogreška je što su ukinuli unlimited za simpu(ne pretplatnike)
to je bilo dobro. jel ima vip jiš uvjek ono Vip frends O Broj. ni to nije loše.
Umijesto da privuku nove korisnike T-mobile če ih noa ovaj način samo odbijat tj gubit.
zasto se cuditi tome?pa ipak pricamo o t-mobileu.![]()
TO su t-kobilke
svaka akcija im je sve lošija i lošija i na kraju više nece ni bit više akcija.
niti mi trebamo njihove akcije...lijepo nam je omogučen prijenos broja (sva sreča) i nikoga više ništa ne ograničava da ostane u ovakvom sranju...
After all...
Bookmarks