ma necu prenosit broj na neku drugu mrežu jer vip je isto katastrofa,malo malo gubi signal a o tele 2 necu ni da razmisljam,jedino cekam da t-mobile izbaci opet unlimited.
ma necu prenosit broj na neku drugu mrežu jer vip je isto katastrofa,malo malo gubi signal a o tele 2 necu ni da razmisljam,jedino cekam da t-mobile izbaci opet unlimited.
Danas sam dobio poruku da od 1.4. aktiviram opciju 7 Simpa ti&ja - 25 kuna za 30 dana.
Pa oni su poblesavili potpuno, umjesto da spuštaju cijene, oni ih dižu![]()
![]()
![]()
I što ako ja ne aktiviram tu opciju, hoće li mi ostati 2 simpa ti&ja broja ili niti jedan?
Najprije te navuču,pa ti ukinu,bolje da nisu uvodili uopče. Najprije besplatno pa onda 25 kuna,tako unlimited smanjen za tulum vikendom 15 kuna i uspostava poziva 25 lipa.Jako pametno ljudi se priviknu,i opet zovu,a onda se sjete.Mislim nisam zabrinut u tele2 sam mreži,kupio sam BS C 81 ZA 195 KN NA PRETPLATU,SAD SAM AKTIVIRAO ŠVALERSKU TARIFU 85 LIPA PREMA SVIM MREŽAMA,iman u starom mobu još jednu teletinu u kikirikiju tak da s teletovcima pričam za 30 lipa,a sa svim ostalima 85 lipa,pravi potez.Blablaonicu neču jer imam pretplatu,pa još da kupujem i bon od 100 za aktivaciju.Mrzim promocije,ako nisu za vječnu aktivaciju kao švalerska
uprvao sam zapalio karticu te debila i presao na 095!
nabu niko mene jebal u mojoj kuruzi...
Ma lihvari...Ga*ad
Ma vidiš da i dalje manipuliraju,zato sam ja i prenio broj u TELE2 baš zbog cijena.Pa ko voli nek izvoli.
TAMBURAŠ POKRAJ DUNAVA
Pero Vragecu - e svaka čast!
Samo se nadam da ti karticu neće tražiti natrag - jer T-shit i drugi operateri na to imaju pravo. Ali ne i razlog! Uostalom ne piše u kakvom stanju moraš vratiti karticu. Pozdrav
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
Bookmarks