Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 14 od 14
    Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Nokia N73 + 1GB MINI SD
    Operater
    T-mobile
    Godina
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Samsung X670 i punjač

Evo,prije mjesec dana sam kupio novi Samsung x670 u jednom lokalnom shopu.
    Mob je radio savršeno,sve do prije 2 dana,kada nije htio puniti bateriju.
    Izgasio sam ga,pa upalio,i opet neće punit.
    Još sam stavio i 3 različita punjača,nijedan nije htio puniti. Mob mi nije nikako pao,niti je imao kakvih kvarova.
    E sad,trebam li ga odnijeti na servis ili još ima nade da neće trebat na servis?

Registered User
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    -=[G600-N95v2]=-
    Operater
    -=[Tele_v2]=-
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Šalji to direktno u servis ili daj reklemaciju i traži novi !!!!

31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Nokia N73 + 1GB MINI SD
    Operater
    T-mobile
    Godina
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Znači,nema mi druge?

Registered User
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    -=[G600-N95v2]=-
    Operater
    -=[Tele_v2]=-
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yep, idi ga vrati i neka ti daju novi!!!!!!

31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Nokia N73 + 1GB MINI SD
    Operater
    T-mobile
    Godina
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao exotica Pregledaj post
    Yep, idi ga vrati i neka ti daju novi!!!!!!
    Još nešto. Taj lokalni shop-u tome shopu sam uzeo svaki mob koji sam kupio(osim N73) i svaki je imao problema(punjači,gašenje,smrzavanje i sl.),pa je li moguče da oni imaju nešto veze s tim.
    Još nešto- mogu li ja zatražiti isti mob kao zamjenu dok je ovaj na servisu ili će mi oni automatski dat novi mobitel?

Registered User
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    -=[G600-N95v2]=-
    Operater
    -=[Tele_v2]=-
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Očito je da taj Shop prodaje lošu robu!

Ako se radi da su tamo mobaći polovni te osoba koja ga je dala i nije navela oštećenja onda su fakat u banani da ne servisiraju i testiraju stvari koje kupuju!

Ili: Oni prodaju mobitele koji su reklamacija nekih distributera te nebih se čudio da sami dileri uvaljuju RMA artikle da se riješe robe sa skladišta!

Btw. u našoj državi je sve moguće zato nemoj se čudit i što manje ljutit nego uzvratit sa znanstvenim rječima! Ako imaš račun odmah daj reklamaciju te navedi o čemu se radi i ne zaboravi u roku 7 dana imaš pravo dobit novi uređaj ili novac natrag u koliko je roba na servisu više od 30 dana imaš pravo na novi uređaj!

31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Nokia N73 + 1GB MINI SD
    Operater
    T-mobile
    Godina
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Očito je da taj Shop prodaje lošu robu!

Ako se radi da su tamo mobaći polovni te osoba koja ga je dala i nije navela oštećenja onda su fakat u banani da ne servisiraju i testiraju stvari koje kupuju!

Ili: Oni prodaju mobitele koji su reklamacija nekih distributera te nebih se čudio da sami dileri uvaljuju RMA artikle da se riješe robe sa skladišta!

Btw. u našoj državi je sve moguće zato nemoj se čudit i što manje ljutit nego uzvratit sa znanstvenim rječima! Ako imaš račun odmah daj reklamaciju te navedi o čemu se radi i ne zaboravi u roku 7 dana imaš pravo dobit novi uređaj ili novac natrag u koliko je roba na servisu više od 30 dana imaš pravo na novi uređaj!
    Uh,jebote,to nisam znao. Svoj EL71 sam odnio na servis,tek su me nakon 17 dana zvali da ga dođem pokupit. Znači-odmah nosit mob natrag u shop.
    Thnx,Exotica.

Registered User
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    -=[G600-N95v2]=-
    Operater
    -=[Tele_v2]=-
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    U welcome

31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Nokia N73 + 1GB MINI SD
    Operater
    T-mobile
    Godina
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo me,bio sam u tom shopu. Tako sam ljut da bih sad sve porazbijao.
    Došao sam u shop,a čovjek već zavrče očima. Toliko sam puta bio tamo da više vremena provodim tamo nego u školi.
    Najprije sam morao čekati 20 minuta.Nakon šta su završili ljudi ispred mene,ja mu izvadim mobitel,garanciju,kutiju i sve što sam dobio s njim.Kažem mu da mob ne može punit bateriju i da sam probao sa 3 punjača. Čovjek iz izloga izvadi drugi X670,stavi bateriju i mob se upali (prije se nije i mogao upaliti),stavi ga u punjač,mob ne puni.
    Pogleda onaj utor di se puni baterija i vid da nije isti kao u "novog" iz izloga ozvađenog X670.Ja mu kažem da mi da da vidim,pogledam i vidim da nije isto. On mi kaže da je netko razbio jedan dio,da je pukao i da više mob ne može punit bateriju.Prije toga sam mu rekao da mob nije nikako pao,smočio se i sl.,a on mi kaže da je to netko razbio i da MI GARANCIJA TO NE MOŽE POKRITI. Pitam ga što da radim,on mi kaže da ga moram odnijeti u neki servis(a oni su kao servis).
    Ja znam da je s mobom sve bilo u redu(nikako nije pao,smočio se ili neke slične gluposti) i uvjeren sam da je mob izpočetka bio pokvaren.
    Još neštp-ja i brat smo svojim očima vidjeli da je na jednoj Motoroli L6 ogrebotina na displeyu. I moram jo reći,da sve mobitele koje oni prodaju,daju one IZ IZLOGA!!! A ne kao normalnu shopovi,da izvade iz kancelarije mob.To je kao da kupujete cipele iz izloga.
    Da još napomenem: u istom shopu sam kupio oko 5-6 mobitela i 3 od njih 6 je imalo problema s punjačem(isti problem),a jedan se smrzavao i gasio.
    Mislim da ću zatražiti drugo mišljenje,i to službenog servisera za Samsung.

Registered User
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    -=[G600-N95v2]=-
    Operater
    -=[Tele_v2]=-
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mogu ti reci da si nesmijes dozvoliti da te neko valja sa svojim levatskim spikama! Imas racun imas garanciju kao prvo on mora utvrdit da je steta sa tvoje strane on kao preprodavac Samsunga mobaca je svjestan da sam ne rjesava servis nego salje u EuropaTrade u koliko on prodaje polovne mobitele te mobitele koji nisu podgarancijom naravno on ih ne moze slati u korist garancijskog lista moze ako on preuzima troskove u tome slucaju Shop je duzan preuzeti troskove ako ti daje garanciju !!

Na tvome mjestu mozes slobodno daj ducan imenovat jer sa razlogom da ljudi tamo ne kupuju od lopova koji zaradjuje na potrosacima koji sa povjerenjem kupuju od Shop-a!

Btw. on i dalje je duzan tebi mobitel zaprimit te utvrdit stetu i ako je kabel bio pogresan ili bo sta god je ti si uvijek u pravu on mora dokazat!
    Da sam na tvome mjestu ne bih mu dopustio da mi kaze da idem u drugi servis osobno bi mu rekao da sam ja kao potrosac KRALJ i da je on tele koje zaradjuje na meni i da je duzan moja prava da ispuni...!

31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Nokia N73 + 1GB MINI SD
    Operater
    T-mobile
    Godina
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mogu ti reci da si nesmijes dozvoliti da te neko valja sa svojim levatskim spikama! Imas racun imas garanciju kao prvo on mora utvrdit da je steta sa tvoje strane on kao preprodavac Samsunga mobaca je svjestan da sam ne rjesava servis nego salje u EuropaTrade u koliko on prodaje polovne mobitele te mobitele koji nisu podgarancijom naravno on ih ne moze slati u korist garancijskog lista moze ako on preuzima troskove u tome slucaju Shop je duzan preuzeti troskove ako ti daje garanciju !!

Na tvome mjestu mozes slobodno daj ducan imenovat jer sa razlogom da ljudi tamo ne kupuju od lopova koji zaradjuje na potrosacima koji sa povjerenjem kupuju od Shop-a!

Btw. on i dalje je duzan tebi mobitel zaprimit te utvrdit stetu i ako je kabel bio pogresan ili bo sta god je ti si uvijek u pravu on mora dokazat!
    Da sam na tvome mjestu ne bih mu dopustio da mi kaze da idem u drugi servis osobno bi mu rekao da sam ja kao potrosac KRALJ i da je on tele koje zaradjuje na meni i da je duzan moja prava da ispuni...!
    Da,upravo tako,on je trebao meni reći da ostavim mob,jer oni su,kao i servis. Ja sam njega pitao što da radim,on mi kaže daga moram odnijet na servis,a mogu se zaklet da mob nije niti pao,niti se smočio,niti imao kvarova,a sad sam doznao i da je mob SAMO JEDANPUT punjen. Uzmimo u obzir i da sam koristio 3 različita punjača sa Samsung mobitele,nitijedan ne puni. Još moram ponovno reći,da mi se to dogodilo ne samo sa još jednim Samsungom,nego i sa Benq Siemensom,pa je mala vjerovatnost da je to samo slučajnost.
    Shop se zove: ALO,ALO i djeluje samo na području Trogira, Splita,Knina i Šibenika.
    Još nešto-ne znam jeste li prije oko mjesec dana na RTL-u gledali emisiju "Policijska Patrola",kada je u dućanu ALO,ALO jedan starac vračao mobitel koji se pokvario(nisu mu dali zamjenski,sve dok nije došla policija),a kako se sjećam,stari je rekao da je puno platio mobitel.
    Na TV-u se jasno vidjelo da je to taj shop.

31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Nokia N73 + 1GB MINI SD
    Operater
    T-mobile
    Godina
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dakle,što da napravim?

Registered User
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    -=[G600-N95v2]=-
    Operater
    -=[Tele_v2]=-
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma posalji tipa kvragu i recimu da zelis novi mob ili novi punjac ili sto god samo da ti radi mob i reci mu da ti nije problem razsglasit da mu je ducan samo za levatske prodaje, reci mu da imas obitelji u novinama i da ti je pun Q ako ne reagira onda ti ne preostaje prijava trgovackoj inspekciji ako sam nesta pogresno rekao oko trghovacke inspekcije neka me neko korigira!

Gle radim u ducanu i znam o cemu pricam, kao prvo ti mogu reci da svaku reklamaciju moram zaprimit to je prvo ali ustanova kvara se mora obavit da bi se ustanovilo dali je stranka kriva ili je proizvodjac kriv, to su procedure koje se moraju obavit poslije toga slijedi rijeshenje..!!

Kuzis...!!!

31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Nokia N73 + 1GB MINI SD
    Operater
    T-mobile
    Godina
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma,kužim,to sam i mislio učiniti.
    Samo,ima još jedna stvar,a to je da mi lik nije dao račun kad sam kupovao mob,a ja sam ga i zaboravio pitat.
    Isto mi nije dao račun kad sam kupovao Samsung E390,ali sam se srećom sjetio,pa se vratio i uzeo račun.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove