o cemu ti ?
Broj clanova foruma raste oko 50 na mjesec. Sjećam se u 8 mjesecu prošle godine bilo ih je 600, sad je 1000. Jel moguće da broj članova toliko naraste da svaki dan bude 1000 novih theardova i da se forum preoptereti?!
o cemu ti ?
It's nice to be important, but it's more important to be nice
pa, pogledaj u budućnost npr za godinu dana kak bi forum mogao izgledati. 5000 clanova i oko 150 aktivnih clanova koji svaki dan postaju. bilo bi previse novih tema i bilo bi natrpano.
kužiš?
kak je nekad bilo ljepo.........
par temica... samo vezanih uz mobitele... a sad je tu chat....
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
to ce biti dobro ... sto vise clanova to bolje (aktivnih)
It's nice to be important, but it's more important to be nice
misliš, što više članova suprotnog spola, to bolje
Možda bi trebalo uvesti da se najmanje npr. 1 mjesec mora imati najmanje npr. 1 post inače se isključuje.
ma daj nije me bilo 4 dana i ima 70 tema sa novim postovima!!! uzas
A da otvorimo novi forum![]()
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
..."coma" tebe ni bilo 4 dana,a mene 15 dana...moš mislit kak je meni...al vraćam se u formu......
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ma ali prije sam mogo doci na forum i pregledati sve postove, sada nisi na forumu 2 sata i odma imas 20 novih tema
zato se ja polako i povlačim s foruma, ovo je već prestrašno, a kaj je najgore, samo par ljudi konstatntno začetava i tak su si zabavni a u stvari su grozno dosadni...Poslao: coma_zgb
ma daj nije me bilo 4 dana i ima 70 tema sa novim postovima!!! uzas
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
istina u potpunosti
slazem se
ne znam zasto onda pratite kafic, vjerujem da u mobitel temama bas i nije tako...
Mene na ovom forumu živcira što ima jako puno totalno glupih tema koje nemaju nikakve veze ni sa mobitelima ni sa tehnikom. Tako da forum Chataonica uopće ne posječujem. Pa dajte ljudi ako hoćete postavljati glupe postove imate forume kao što su Monitorov, Index-ov itd. Ovo je forum za mobitele i ostala čuda tehnike.
My 2 cents
malo smo drukčije u petak razgovarali. nemoj biti papak...Poslao: gog
ne znam zasto onda pratite kafic, vjerujem da u mobitel temama bas i nije tako...![]()
![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
..ja isto sve manje postam,kafić treba iznajmit nekom za lovu,a mi ćemo ko gosti dolazit tu i tam........mislim na čašicu razgovora.......
.............
ma uvest ćemo ograničenje broja postova dnevno u kafiću i četaonici.. ono, imaš pravo na 3 posta u kafiću i 4 u četaonici dnevno. Nakon toga fajrunt.![]()
neznam baš dal je to dobra metoda, moj prijedlog je da se pocnu malo vise otvarat teme vezane za nove modela mobitela, te da teme u kafiću i chataonici moraju imat bar 1% veze s mobitelima, jer ipak je ovo forum za mobitele, a ne da prevladavaju teme tipa laku noc/dobro jutro.
to ne. to je glupo
ma dobre su takve teme, nego nebi smjelo bit tema koje npr netko otvori bezveze, i odma se zaborave...
...to treba napravit...većina vrijeme provodi ondje,u kafiću...ako je ovo forum o mobilnim telekomunikacijama i mobitelima,onda to treba i bit...Poslao: whiteboy
ma uvest ćemo ograničenje broja postova dnevno u kafiću i četaonici.. ono, imaš pravo na 3 posta u kafiću i 4 u četaonici dnevno. Nakon toga fajrunt.![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Trebalo bi tako neke teme koje, recimo nakon 2 tjedna, koje nemaju niti jedan post, pobrisati...
Bookmarks