jeli imaš backup mobitela?
ako ne, trebaš naći neki skin koji u sebi ima i ikone za meni. ili jednostavno nađi negdi onaj vodafone..
bok!
imam jedan problem.
Naime, bila sam si stavila par skinova na mob još davno prije i sve je ok radilo. Danas sam si htjela staviti još par njih te sam ih stavila, te sam također obrisala par njih koji su bili original tamo (Vodafone i tehno skin), no kad sam stavila /uključila te nove skinove, na meniju (izborniku) mi se ništa ne pokazuje . Onda sam obrisala nove skinove i stavila skin koji je prije radio, al niti on baš više ne radi, odnosno meni (iliti izbornik) je prazan.... Can you help me??
jeli imaš backup mobitela?
ako ne, trebaš naći neki skin koji u sebi ima i ikone za meni. ili jednostavno nađi negdi onaj vodafone..
nemam backup
jel ima možda netko taj vodafone skin? i jel ga mogu samo normalno staviti preko skinman-a?
Zadnji uredio sanja_wild : 25-03-2007 u 23:18
evo izvoli, s moje V550:
pass:Code:http://rapidshare.com/files/22776044/skins.rar
Code:cafe.mobil.hr
tnx!!!!!!!!
sad ću probati, pa ćemo vidjeti...
al inače, nije mi trebao password
update: tnx, sad sve opet radi
a jel se može nekako da mogu totalno odstraniti tu temu, a da druge i dalje rade?
Evo mene opet.....
Ne bih ja bila ja da opet nisam prčkala po mobu. Al ovaj put nemam pojma zbog čega imam probleme. Naime, stavila sam ponovno nove teme, i dobro su radile dok nisam skužila da mi opet meni nisu promjenile (nisam obrisala Vodafone skin), al par stvari mi je nestalo. Nemogu NIKAKO DOĆI DO PORUKA..... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA izludjet ću.....
Sad sam izbrisala sve skinove osim vodafone, al ništa, opet mi se neće pojaviti poruke niti ikone na izborniku, samo dolazi popis....
MOŽE LI MI NETKO POMOĆI MOLIM VAS?????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio Inovator : 26-03-2007 u 20:10
Bookmarks