cini mi se da je to mobitel odredjen za neko trziste,mozda azijsko ili americko. but this is only my opinion.
sve u svemu lijepse izgleda od 6280![]()
danas sam naisao na ovo pa reko da s vama podjelim
novosti su bluetooth 2.0, podrsak za mp4, ...
a tu je i nada da ce bit cvrsci, bez klimanja![]()
izgleda da je ovo samo redizajn 6280 s malim novostima (barem koliko sam ja shvatio)
http://www.inside-handy.de/handydate...tt/1171-7.html
cini mi se da je to mobitel odredjen za neko trziste,mozda azijsko ili americko. but this is only my opinion.
sve u svemu lijepse izgleda od 6280![]()
izgleda lijepo, zapravo vrlo lijepo
![]()
Ne, to je potpuno novi uređaj tj. nasljednik 6280... evo izašao je i na gsmareni
Novosti nema nikakvih osim maaaalih promjena u dizajnu i kartici od 512 MB koja dolazi uz njega... ništa posebno po meni... evo usporedbe:
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=1711
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Da... čisti nasljednik 6280... ništa specijalno, ali je super mob...![]()
Pogotovo mi se sviđa što se dobije memo kartica od 512MB...
Super izgleda, u crnoj boji... bijeli mi se nesviđa...
Samo, kada će to kod nas doć...![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
my bad za onaj post gore...mob super izgleda i ima dobre specifikacije...samo da su jos wlan ubacili u njega![]()
lijepo dizajniran i malo dotjeran model i kartica 512mb.
ta nokia mi je prelijepa!!!
svidaju mi se ti klizni mobiteli..nebi bilo lose imati jedan takav..hmm...![]()
voli ono sto imas..jer mozda nikad neces imati ono sto volis!!
Ima li kakvih naznaka da će 2.0mpx kamera biti bolja na 6288 nego na 6280?
Zadnji uredio RedkinG : 21-09-2006 u 23:01 Razlog: upitnik
- Red-Gsm.net -
Nema, možda 5-10% bolja slika (oštrija, boje i sl)Izvorno postao mulder
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Izvorno postao Symbian FAN
kako si dosao do te racunice da mi je znati..![]()
mislim da je jedino dobro u tome sto izlazi ovaj model, je da ce 6280 pojeftiniti...
napravili su najobicniji facelift, pojacali bateriju i dodali vecu mem karticu..
no big deal..
Ima bateriju od 1100 mAh u usporedbi sa 970 koja se nalazi na 6280, te dolazi sa karticom kapaciteta 512 MB, kad su one sa gigom memorije teške 220 kuna. Divota. Baterija je nadograđena onom iz modela 9300i. Ovo su napravili vjerojatno da konkuriraju SE-ovom modelu W850i koji se eto nekim slučajem odlikuje baterijom većeg kapaciteta i memorijskom karticom od 1 GB. "Otherwise, it's the same model with slightly cheaper casing"![]()
U ovom slučaju imamo model koji je po svim karakteristikama inferiorniji mom mobitelu (Nokia 6280), jer ima lošiji dizajn (ubij me bože, ali dizajnerski je ova Njoka k'o plastična igračka, a ne visoko-profilirani poslovni mobitel) i memorijsku karticu manjeg kapaciteta nego moja (1GB miniSD). Drugim riječima, model za glupe Amerikance kojima je bitno da memorijska kartica u paketu bude VELIKA i koji su tolike ljenčine da odšetaju do Zagreba i kupe sve što ta Nokia nudi (bateriju i mem. karticu).
O WLAN-u možete samo sanjat
OK, zar ijedan od ovih featurea nedostaje na 6280? Bluetooth 2.0 EDR je već ugrađen, MP4/AAC/3GP/3G2/AMR_wb podrška je tu, a ni 6280 nije toliko klimav u odnosu na druge mobitele...Eh sad da su iz Media Playera maknuli ona slova za Pause i Back, e to bi bio real improvementIzvorno postao bobanmilan
![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
I?Jel se pojavila 6288 na vasem trzistu?Ima li je ko?Ja ozbiljno razmisljam o njoj,ovde je 280 eura!!!!
MA DA ?!?!?! Tako jeftina, daj mi ju pošalji ja ti lovu dam ...![]()
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1221/Nokia/6288Izvorno postao kreky
odlicno izgleda, dosta ga digne ova crna boja na suprot 6280 sto aj mislim uzeti![]()
Jedina bitna razlika između 6280 i 6288, osim u dizajnu je jača baterija koja se dobije sa 6288...
Uz 6280 ide 970mAh, a uz 6288 bi trebala ić 1100mAh...
koliko vidim na mobilnom svetu, razlika je nekih 50_ak eura...
E sad, mini SD od 512MB se ože naći za nekih 130Kn, što je manje od 50eura... E sad, jedino je pitanje da li će uistinu biti jača baterija i da li se radi nje isplati dati nekih 50ak eura više...
ma trebat će još dosta vremena da se pojavi ta njoka na našem tržištu(legalno)....a i na crnjaka je neće bit baš isti čas...al uskoro bi moglo ...bar imam takve informacije...... e i ovo za 280€ je sasvim pristojna cijena....Izvorno postao Pinocio
![]()
ako bude 280 eura bit ce super makar nisam siguran
Ukoliko bar bude kao 6280,sa vecom memorijskom i bez onog problema sa klizacima mislim da ce vredeti dati 50 eura vise nego za 6280.Izvorno postao sonyck
Neznam zašto, ali me ove tipke na prednjoj strani Nokie 6288 podsjećaju na tipke kod Nokie 6230 ...![]()
Ali ipak, dizajnerski mi je ljepša 6280 od 6288...![]()
![]()
samo je boja promijenjena.dizajn je isti.raduje ova kartica od 512mb.
nebi reko da je promjenjena samo boja...
promjenjene su tipke na prednjoj strani... pogotovo onaj nav-pad...
Bookmarks