...najbolji su ti programi Adobe Premiere Pro (naravno, plaća se) kao i Pinnacle Studio (kojeg sam koristim za obradu, ali se također plaća)...naravno, postoje načini za nabavku a da se ništa ne plati, al to ostavimo...
...uglavnom, znači, ta dva programa dosta koriste procesor tako da nemoj ni pokušavat probavat nešto radit s slabijim kompom...uglavnom, ti programi ti sadrže sve potrebno za snimanje, obradu te snimanje video materijala na CD il DVD...
...e sad, spajanje VHS-a - video - ne znam da li (i koja) grafička ima ULAZ za video (većina ima samo izlaz) tako da bi trebao nabavit TV karticu (preko koje i ja sam prebacujem video materijal s vanjskih izvora - kao analogni satelitski reciever) a zvuk spojiš na zvučnu, na LINE...u postavkama programa postaviš ulaz na s-video i zvuk na LINE i to bi trebalo biti to...pokreneš kazetu, klikneš na rec u programu i on ti snima...
...i da, da ne zaboravim - pazi na kompresiju - jer pinnacle snima u AVI formatu koji ti veoma zauzima prostor...eto...

Odgovori uz citat
...vidiš, nisam znao za takvu grafičku (
baš i nisam u toku)...

Bookmarks