Nekak liči na Peugeot 207... i izvana i iznutra...
Nekak liči na Peugeot 207... i izvana i iznutra...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ljepši mi je iznutra.Ovak gledano izvana sav je nekak izlomljen(ak me razmete)
To je ovaj novi Renaultov stil...
Bom Chicka WahWah
uopce mi se ne svidja vanjski izgled..posljednji renault koji mi se je svidjao je bila laguna ova aktualna generacija...unutrasnjost mi je jos ok samo da nema ovog mjenjaca kao u autobusu.![]()
Izvorno postao PhytoSculpt
ma znam,ali imam filing kao da su ga slagali :malo megana,malo peugeot,malo citrač i zato mi je nekak "čudan"
![]()
aj napokon i taj clio na nešto liči![]()
![]()
![]()
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
a solidno...
Nezaboravite da su ovo slike uvijek najacih modela i s najboljom opremom i materijalaima unutrasnjosti. Tako je i s ovom slikama tako da samo mozete zamislit kako ce izgledat model koji nije Privileg Exsluzive ili neka naj oprema.
Pa zato jel tvoj komsija uzeo clia i reko tvom susjedu da je super zadovoljan a tvoj susjed nema tri ciste o autima pa daj sta das, a onda tvoj susjed i komsija rekli tvom pajti preko puta koji jos manje zna o autima i tako ...
nekak mi se izvana ne sviđa
iznutra je ok, ali izvana mi je previše čudan
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
U susjednoj ulici je još 3 komada(ili više,blizu sam zagrebovog pa ko zna jel su svi odavde)...nekažem da je loš Clio loš auto...ali mislim da mi nije for aiamt nešto što ima pola ulice...rađe nešto lošije nego da kad pijan budem neznam nać autoIzvorno postao Šile
![]()
E, svaka čast ako misliš ulazit u auto dok si pijan... C-c-c...
Nije loš, mada mi se najviše sviđa prednji dio. Drugačiji je.
ma clio je zakon.....
nije to što ga ja imam al fakat je najljepši![]()
jako ruzan autic
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
jedini pravi Clio je BAD GIRL i novi V6 sport
i po izgledu i preformansama
ne nažalost,imam 1.5 dci sa 82 konja a uskoro ću toIzvorno postao IggXy
preraditi na preko 100.....
ma i ovih 82 konja je OK na tu kilažu... sasvim solidan auto u svakom slučaju!
Sviđa mi se novi clio...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Izvorno postao IggXy
moj netjak ima 2003 clio sport crni,supermi je.Jedino kaj me smeta na tom cliju (i peugeotu 206)je (naranđasto ili žuto) svjetlo na kontrolnoj ploči.Da ima plava od novijih VW bio bi /meni/idealan.
Vozio sam, još onomad u Italiji, onaj prvi Clio Williams v6... dakle, kako to leti! Koja je to zvijer bila, to nije humano. Baš je gužvao cestu pod sobom, strašno nešto.
Tak da mi je ostao u dragom sjećanju - definitivno autek koji se da sredit (izvana) da mrak izgleda. A i motor, ziher sam. Da ne velim uvaljat unutra neku zvijer od motora, al uz malo truda...
(malo truda = širenje cilindara, brušenje glave, direktni usis zraka + kompresor i intercooler, chip, visokoprotočni auspuh, ovjes, kočnice, gume...)
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Clio Williams 2,2 turbo (Bad Girl) - 267km/h RI-ZG
auto je fantazija, najbolja pila koju sam vozio.
sredjivanje se ne isplati jer je auto tvornicki slozen za trke s rollbarom sa homolegacijom 7 godina (kako kaze fabrika)
Bookmarks