taj crack postoji već tjednima, a i bio je očekivan
Evo kao sto i inace MS sve zasere zasro je i ovo tj zajebo se...
Procitajte ovaj site..
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=37941
taj crack postoji već tjednima, a i bio je očekivan
alo direktore, jesam ja tebe za nešto optužio možda? samo iznosim činjenicu, za one koji ne znaju da to nije neka senzacija, žišku
primjetili smo svi da volis bit poklopac cesto ..
ponekad imam osjecaj da si 24h uz komp i cekas da netko nesto napise u Obavijestima da bi ti mogo replayat "uzet cemo to na razmatranje/vec je bilo govora o tome"
ono hot water discovery , reko bi neko.
čovjek stavio topic , ak si vidio vec to , super , plus za tebe nemoras ic na tu str.
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
da? nisam primjetio da se tako ponašam. no, ti me bolje poznaš od mene samog, vjerovatno.
ako ne razumiješ hrvatski jezik, a po gomilanju engleskog, možda i jest tako, pročitaj moj prvi post u ovoj temi, pa mi objasni gdje je točno problem? ne znam iz čega si ti vidio, da ne kažem uslije čega da sam ja protiv ove teme ili autora iste.
idi krmit, pa se javi lucidnijim komentarom
da i ja sam to našo....ima dosta stranica o tome....i torrenta al neda mi se zezati s time, nije li stoptimer zasad naj bolje riješenje? normalno ako nemamo para za kupit
After all...
Inovator ja sam smo Napravio temu stoga stfu i jedan i drugi .Ako si ti to znao mogo si ti to napisati ????Sta sada ?Napravio temu i sry ak nije po tvome ukusu
Zbog nepotrebnog raspravljanja koje nema apsolutno veze sa temom tema se zatvara.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks