Ovako,..joj neznam gdje i s cim da pocnem..
Kupila sam taj fotic ,H2,jel,...
Citala sam savjete pri kupnji,odabiru,sve mi je jasno,..ali sam pomalo izgubila glavu sa tim svime,..Naime,nikad se do sada nisam zanimala za ovakve stvari iako imam Olimpusa nekog malog,zgodnog (kontam,skroz obican),ali nisam zadovoljna snjim.Na faxu trebamo raditi neki seminar,a ko' zna za sto ce mi jos poslije trebati,pokazalo se da je vrijeme za novi.
Gledala sam,pretrazivala po netu fotoaparate,cijene,...,usporedjivala,..za nekog ko se ne kuzi ludnica pomjesana sa adrenalinom!![]()
Svidio mi se na prvi i na drugi i treci (pogled) FUJI S6500,..i jos kad sam ga vidjela uzivo kod jednog decka,poludila sam za njim,..medjutim tu se uplela jedna osoba koja se time bavi profesionalno,kupio je Canon-Mrcinu i odlucio prodati svog Sony-a,a ja nisam prespavala njegovu ponudu,jer sam predhodno vec pukla od sjedenja za kompom i citanja vasim savjeta i gledanja u ta mala stvorenja,..htjela sam ga !!
Sad ga imam,i mislim da neznam vise sto da mislim,citala sam vase usporedbe i sve,zaista,ali sad sam u mukama svejedno i molim za savjet(znam da vam je vec zlo )
Moj san je Canon(pro) ali mu jos nisam dorasla.Treba mi fotic zbog faxa(umjetnicka akademija) i ovako za fotografiranje konja(jer se time zapravo intezivno bavim kao vecina vas ovdje sa foticima- -ja zelim to spojiti) .Neznam da li sam pogrijesila u odabiru?!?!? Jos uvijek sam skepticna prema Sonyu,neznam zasto,ne zelim praviti opet pogresku,ako prodam ovog i kupim Fuji-ja,...pa vas pitam: Sto mislite o svemu.I ispricavam se na udavu!![]()
![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks