Kako vidim da si probao tuneup utillities, onda mislim da jedino mozes uzeti i ponovno instalirati windowse...
Nadam se da je naslov ok!Ukratko,benq p52eg,xp sp2 sa dodanim 512 rama ilitiga giga,sempron 3400.....
Jucer sam pokrenuo system doctor na tuneup utilities,on odvrtio sdok sam ja spavao.Jutros se probudim sve ok,odvrtim 1 click maintenance i on jos ispravi poneku greskicu i ja ga ugasim.Kod ponovnog paljenja mi je pokazalo gresku-boot system failure...continue...run setup...i ja stavim na setup i cinilo mi se sve ok,probam opet i nis...probam na setupu namjestiti sve na defult i opet nista.Komp je pod garancijom ali sam u pripizdini i doma sam tek za nekih 3 tjedna a komp mi treba!Nemam pojma koji mu je!Do jucer je radio kako treba i sad ne jebe ni 5 %!!!! Pomoc ako moze i na pm. Zahvaljujem unaprijed.
Zadnji uredio zerobravo : 03-06-2007 u 09:56
Dilligaf,and this is what it means:
Do I look like I give a fuck, Dilligaf
Am i being direct enough? Dilligaf
Kako vidim da si probao tuneup utillities, onda mislim da jedino mozes uzeti i ponovno instalirati windowse...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
For Reltek RTL8111B/8168B GigabitEthernet controler v2.02(060301)
PXE_E61:MEDIA TEXT FAILURE,CHECK CABLE
PXE_MOF:EXITING PXE ROM
I to mi vrti stalno,a to mi je jedini izbor osim setup screena!
Nadam se da mi nije do harda.
To je greška s mrežnom. Možda se nažuljao kabelić ili nešto slično, a možda je i greška u BIOS-u. Pokušaj izvaditi baterijicu od biosa ako možeš na par minuta (glavna mora biti isto izvađena). Ako sa radi Compaq-q, onda kad vratiš baterijicu, nemoj vratiti glavnu bateriju nego samo uštekaj adaptor od napajanja. Druga opcija ti je pokušati disable-ati mrežnu u biosu ako se može.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
To ti je problem na mreznoj... Napravi kao sto mrblc kaze, al mislim da postoji i neka tipka kojom mozes resetirati bios (ali samo ne nekim racunalima), ak imas neke upute, procitaj...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Nemogu nac baterijicu pa sam zamolio nekog lika koji se kuzi u te stvari da mi pogleda.Covjek pogledao i veli da je ili hard ili maticna!Izvadio hard i vratio ga natrag i sad kad se upalim komp se samo upali lampica od baterije i to je to!A kako je pod garancijom to mi je max koji mogu cupati jer ostalo ima naljepnice pa mi je bedara!Samo se nadam da ce mudraci napraviti posao kako treba.A inace i nisu bas jaki!Poslao sam im upit za drivere(update)jern ih nemogu nac na benqovoj stranici,pa mi je frajer odgovorio da mu posaljem prazni cd i da ce mi onda sprziti iste!I to je kao odgovor jednog generalnog zastupnika pa da se o bilo kojoj firmi radi!!A mogu misliti sto ce mi odgovoriti na ovo!A hvala ekipa na trudu!Pozdrav!
p.s.pokazivao mi je da imam jos slobodnog mjesta na hardu oko 21000GB.da,da,dvadeseti koju tisucu GB.Da bar.Hard je od 80.
Zadnji uredio dilligaf : 03-06-2007 u 16:23
Bookmarks