Probao na N6280 i jedini način slanja animacija mi je preko MMS-a,što i nije baš povoljno. Ili možda to preradiš u GIF animaciju pa lupiš preko maila. Nije preskupo,a sve malo bolje Nokije imaju mail klijent,to sam i ja radio s par tipova fileova
Naime zanima me zašto nokiee ne mogu primat ni slat animacije kao i drugi mobiteli (SE Samsung Motorola) ja sam probao stavit animacije od motorole i preimenovao ih u .ota i kad uprem dodati sliku imam za ozabrat ove motoroline ali ih nemogu umetnuti sad me zanima ima li koji trik da ja to umetnem ili neki program symb ili java
Probao na N6280 i jedini način slanja animacija mi je preko MMS-a,što i nije baš povoljno. Ili možda to preradiš u GIF animaciju pa lupiš preko maila. Nije preskupo,a sve malo bolje Nokije imaju mail klijent,to sam i ja radio s par tipova fileova
ali nije to to........ treba biti u sms-u
Ne znam jesam li to uopće vidio na Nokijama,znam da su se prije slale one male .bmp slikice i logoi,a sad se .jpg-ovi šalju MMS-om. Baš se ne sjećam nikakvih animacija...
To su ti EMS poruke. Koliko znam Nokia ne podržava to (barem ne animacije), jer je MMS Nokijin standard, a EMS Ericssonov, pa je logično da SE ima više funkcija za SMS poruke.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Kad već pričamo o animacijama, Nokia je stavljala animirane slike ( znate one koje koštaju kao 3 obična SMS-a ).
Kako to ( i da li uopće) funkcionira na novijim pogotovo Symbian Nokijama?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Bookmarks