Ja kad sam pokušao staviti animirane slike na E700 slike su bile jako spore. Probao sam jedno 10-15 animiranih gif slika i sve je bilo jako loše. I možeš ih prebaciti sa Easy Studiom
pomozite
jeli moguće skinuti negdje animacije za e 700 kao polarni medo i jeli ih mogu stavit na mob preko easy studia![]()
dara
da a jesi skužio kad gif sliku staviš za pozadinu, onda je još sporija nego tamo u pregledniku slika.......
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
a reci mi gdje ih mogu skinuti na kojem linku ili preko kazze
dara
Da, koma. Mislim da se u Samsung ne mogu stavit onakve animacije kakve su bile na t100Poslao: flOorKilla
da a jesi skužio kad gif sliku staviš za pozadinu, onda je još sporija nego tamo u pregledniku slika.......![]()
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
JA SAM SKINULA (POTPUNO BESPLATNO) ANIMACIJE PUTEM WAPA I SUPER SU. PROVJERI NA WWW.TAGTAG.COM
BIANCA
Imam samsung X-100 i slike su isto spore "trzaju"
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
Bok društvo!
Prebacujete na e700 melodije i slike,a ja sam skinuo softwer sa samsungove stranice,kupio Ir za komp. i nikak mi PIMS neć prepoznati mobitel.Komp. i mob. se kuže,a u PIMS-u mi u setup-u pokazuje samo com 1,2 ili 3.
Što mi je za činiti?
zenador
a što ti je "pims"
plišani
?-------------?
tako se zove program za samsung PIMS & File manager
@zenador prvo uključi irdu na mobu i stavi u domet adaptera, zatim odi u File/Setup i u polje "Port" odaberi "Irda"
Proradilo!
zenador
ja sve to napravim i nema sanse da proradi
-moze kakva pomoc
sony mp30- mp3, pojacalo 2x300w, subwoffer rockford-fosgate(40cm) 300w sinusa -only for fanatics
pa prvo moraš bit 100posto siguran da si sve napravio kako treba..... sad je teško reči..... sve je več bilo rečeno gore...
oće li itko rec gdje se te animacije mogu skinuti na kojem linku
pomozite
![]()
dara
Bianca1 je rekla da na wap stranici www.tagtag.com Ja nisam probao ali bit ću zahvalan ak netko drugi proba![]()
El Nino,meni je nešt štekalo sa driverima za Irdu,zbrisao sam ih i ponovo instalirao i proradilo je.
zenador
www.tagtag.com je jako dobra stvar. Prvo se besplatno registriraš na webu onda s wapa skidaš stvari![]()
Bookmarks