pa koliko vidim, ravilov ti je dao vrlo jasan odgovor na tvoje pitanje. kao prvo, naslov teme ti nije dobar, koncipirao si ga tako da ti je problem u hardveru, što i je, no tvoje pitanje je kako skinuti kontakte, koje je apsolutno softversko pitanje.
Prvo: Naslov teme bi ti trebao biti "Kako backupirat kontakte", "Tipkovnica ne radi - Kako spasiti kontakte" i n mogućnosti. Ne da mi se nabrajati. U samoj temi navedeš razlog zašto ti se to događa. Što se tiče pravila, jasno je da su te upućivali konstantno jer si postavio pitanje koje je prošlo 20 puta na forumu, a ti iako si pročitao sva pravila, nisi okinuo search, nego si možda zadnje dvije stranice u podforumu pregledao da li postoji što slično.
Dakle, problem je što nisi dobro pretražio forum.
Ja bih ti sad ovaj tren dao konkretniji odgovor, no ne mogu jer nisam dovoljno stručan za SE, ali vidim da je ravilov dao vrlo dobar odgovor, samo treba potražiti malo o tim programima na forumu i naći ćeš. Ako stvarno imaš problem sa searchom, i ako smatraš da nisi dovoljno inteligentan da bi to uspio naći, ja ću ti pomoći, samo mi se obrati na PM.
Lijep pozdrav.

)
Bookmarks