Koliko mogu tražiti za MDA Kompackt star godinu dana?
molim savjet...
Koliko mogu tražiti za MDA Kompackt star godinu dana?
molim savjet...
Mogao bi trazit negdje oko 1000 kn..
hvala na brzom odgovoru...![]()
Kakvih 1000kn?! što ti ne prodaš svoj titan onda za 2000kn po toj računici? Ako je u odličnom stanju vridi sigurno 2000kn, osim toga radi se fenomenalnom mobitelu, iz principa ga nebi proda ispod te cifre. Pa za one velike stare kante od mda2 traže 2000kn i to su stari najmanje 3 godine ako uzmemo u obzir kad se presta proizvoditi taj uređaj..
2000 kn![]()
![]()
![]()
![]()
Vrijedi najvise 1300 kn ako ju u odlicnom stanju i ima pun kufer dodatne opreme. Meni je recimo Casio E125 odlican uredaj, najbolji u svoje vrijeme, no danas ne vrijedi vise od 300 kn makar MENI vrijedi vise od 2000.
Ne odredujes TI cijenu, nego trziste.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
(...)
Kao prvo moj compact nije bio kao novi nego novi i sa garancijom, kao drugo prodan je odavno po 2400kn koliko sam i tebi reka i ti si mene kontaktira za prodaju i zamjenu za d900 koliko se sjećam pa nije korektno s tvoje strane javno pisati ovakve stvari i još vrijeđati.
Ima sam još jedan koji je bia kao novi kojeg sam proda jutros za 2000kn a imam još jednog prijatelja koji je spreman dati toliko ako netko ima compact koji je kao iz dućana pa se javite slobodno. Što se tiče oglasnika ja mogu staviti 30 lažnih oglasa da prodajem tytn za 1000kn pa me zanima očeš mi ga prodati onda za te novce jer se tako kreću cijene. Ako uzmemo da tytn košta 6200kn (a to je još u slobodnoj prodaji u tmobile kad dođe će biti vjerojatno oko 3500-4000) znači nakon manje od godinu dana ti ćeš za njega moći tražiti maksimalno 1900kn i to ako je odlično očuvan po tome što ti govoriš. Jer je compact košta 3300kn a po tebi nakon godinu dana vridi 1000kn. Da ne spominjemo još da je to bila debelo subvencionirana cijena i da su se u italiji još donedavno prodavali za 500,600eura jer kad bi uzeli njegovu punu cijenu po tome bi ti moga dobiti 1500kn za tytn ili 20% njegove pune cijene. To ti je čista matematika (...).
Uglavnom ja uvijek argumentirano govorim (...).
Mda2 ima veze jer je starudija samo takva i nikako nemože imati veću cijenu od compacta (...).
Zadnji uredio mach1 : 12-02-2007 u 10:53 Razlog: Sljedeći put brišem cijeli post
Ma nemam ja sta s tobom raspravljat, ja sam rekao da bi ja prije otisao u T-Mobile i kupio MDA Vario, koji je IMHO bolji uredjaj od Compacta, a cijena je sad vrlo povoljna.. 1800 kuna..
I to je jednostavna matematika koju ocito ti nemozes skuzit matematicaru..
A to dali ce i kada TyTN doci u T-mobile i koliko ce kostat nema ama bas nikakve veze s nicim ovdje, osim sa tim sto ga ja imam jel.. A koliko sam vidio prodaje se na crno za 4500 kuna
I samo za tvoju informaciju, nemislim ga prodavat..
dogovorenono hard feelings, javim ako bude zainteresiranih, s obzirom da ovo sad već off topic bia bi red da se zatvori tema
MDA Compact,ako je u dobrom stanju,ne prodavati ispod 1500 kn.
A upitno je je li HTC TyTN baš toliko (i je li uopće) bolji od Magiciana,koristio sam se s oba i zadržao na,po meni,boljemu![]()
Magician bolji od Hermesa???!!! Bez uvrede, no razmisli malo o toj recenici ponovno...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Nema uvrede.Kao što sam rekao-koristio sam se s oba i Magician mi je bolji.Meni.Jedino što mi recimo nedostaje je WLAN.
A 3G,UMTS-pa recite mi koliko se od vas stvarno služi time?!
A qwerty tipkovnica na mobitelu mi je samo smetnja.Meni.Samo čini mob debljim,a da je izvlačim i pišem poruku na njoj dok se npr. vozim u autobusu-nije baš praktično,posebno jednom rukom.Puno praktičnije mi je pisati na tipkovnici na ekranu.Nju doduše ima i Hermes-ali je deblji,a to mi nikako ne odgovara.A i kad nisam u nekim nezgodnim situacijama za pisati puno mi je lakše pisati po ekranu s Phone Padeom nego s qwerty tipkovnicom iako na kompu pišem prilično brzo.Jednostavno mi je premala (zašto HTC ne napravi uređaj s normalnom "mobitel" tipkovnicom,kao npr. na MTeoRu samo s većim ekranom...).Nadalje,transflesh kartice su skuplje od SD kartica,a i ne postoje,ili ja bar nisam vidio,uređaji s kojima se Hermes može proširivati preko micro SD utora kao što se magician može s npr. SD GPS modulom.Intel PXA270 416MHz procesor je bolji od 400 Mhz Samsung procesor ali to i nije toliko važno.
Razlika je i u WM5 ali taj OS mi i nema nekih mogućnosti koje mi nedostaju kod WM2003SE.Zapravo evo jedne-viaGPS 2.0 Cardinale navodno ne mogu instalirati na WM2003SE!
Sve su to moji osobni dojmovi i zato sam ostao na Magicianu ali daleko od toga da je Hermes loš uređaj,samo meni manje odgovara.
Ali mislim da ljudi ne trebaju u bescijenje prodavati svoje uređaje,posebno ako su u dobrom stanju (a jesu,svi mi dobro čuvamo svoje HTC-e,zar ne)
Bolje ga ne prodati nego prodati za puno manje nego što vrijedi.
Pozdrav!
Zadnji uredio Sudac : 14-02-2007 u 00:12
S nekim djelovima teksta se mogu slozit, dok s drugim bas i ne..
Slozit cu se s time da svatko bira uredjaj koji njemu odgovara, nemaju svi iste potrebe..
MicroSD jeste nova tehnologija i nema GPS i neznam ja sta i istina je da su skuplje kartice..
Ovo da je intelov procesor bolji od samsunga se nebi slozio, nije bolji po nicemu, po performansama su tu negdje, mozda je cak bolji samsung jel moze obavit vise instrukcija po megaherzu nego taj intel, nadalje, samsungov procesor trosi manje baterije nego intel.
Sto se tice OS-a, Magician nema update na Windows Mobile 5, dok Hermes vrti Windows Mobile 6. Imam live slike kao dokaz da postoji WM6 na Hermesu..
Pa sad ti reci da je Magicial bolji..
Pozdrav i tebi![]()
čista logika govori koji je uređaj bolji. tytn, to je činjenica,a kome koji više paše je stvar ukusa i osobnih zahtjeva,no još je jedna činjenica zanimljiva...to da ste u off skrenuli![]()
angels might have been eaten.
off obrisan,očito se rasprava nemože usmjerit natrag na temu pa ovo ide pod lock
![]()
angels might have been eaten.
Heh.. Kakve veze ima MDA 2 ?
Pogledaj koja je cijena novog MDA Varia uz Web `n` Walk trenutno..
Pogledaj u oglasniku kako se krece cijena Compactu ( od 900kn - 1500kn )
NHF johnny_english.. ali pricas gluposti![]()
Bookmarks