...ajd ak hoćeš opiši ga malo,naravno,svojim riječima...
...i čovječe,ZAVIDIM TI......
naravno nelegalnim putevima (na crno) i imao sam cast da ga isprobam................
telefon vrijedi svaki euro ulozen u njega, nazalost treba uloziti cak 575 eura da bi imali zadovoljstvo igarti se sa njim.........
do 3. mjeseca bi trebao ipak biti moj pa cu vam onda vise pisati o njemu, a do tada
DRZAO SAM GA (SX1) U RUKAMA
...ajd ak hoćeš opiši ga malo,naravno,svojim riječima...
...i čovječe,ZAVIDIM TI......
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
u oglasniku kod nas ga jos nema
Nije jedini koji ti zavidi. A da nas drugi puta pozoveš u goste?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Kod nas bi trebao doć poslije nove godine, zajedno sa v600, tako sam bar čuo iz pouzdanih izvora, kažu da bi za vikend i tijekom sljedećeg tjedna trebali bit dostupni
misliš legalno u dučanima ili na crno?? Kako god, opet dobra informacija...
maraschino - PTICICA
...sve miriše na crno......
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
na crnjaka , lik s kojim ja trgujem kaže da očekuje "robu" za tjedan dana![]()
lijepo, a cijena?
maraschino - PTICICA
nemam pojma, kaže ovaj da je u bosni 575€, to mi je nekak jeftino, svi znamo kakav je siemens kad izbaci hi end model, moja procjena bi bila 700 -750€. Sjeti se samo p900, prvih tjedan- dva bio je 900€ !!!!
dobro, ali cijena sx1 u dučanu u njemačkoj je 640 eura, tako da bi mogla biti cijena oko 600-ak eura na crno u početku...
maraschino - PTICICA
ali ovo su prvi primjerci pa kolko para tolko...
Ako si gladan pojedi nesto
To i ja brijem, ovi prvi primjerci će bit jako skupi, al nakon dva-tri tjedna....
definitivno, ipak su za sada dali samo ograničen broj primjeraka u prodaju. Kad jednom krene prava prodaja, past će i cijena (nadajmo se)
maraschino - PTICICA
Ja sam danas dobio sx1 i mogu rec da je to daleko bolja verzija 6600, software gotovo identičan jer je ista baza...odličan telefon, največa zamjerka što mmc nije u paketu s telefonom.
MariO
stigla mi je i mpx200 i v600
MariO
sve opisi! kolko si ga platio?
Meni je identičan kao i na Nokiji 6600. Dakle ovako. Ulaskom u menu koji je sličan 6600 ili 3650, otvaraju se folderi identični nokijinima. Redom:
-telefon
-internet
-camera-unutar toga se nalazi slikanje, real one player, video snimanje i uređivanje slika(image fun)
-popis poziva
-organizer-kalendar, bilješke,popis današnjih obveza, tasks, glasovne zabilješke, kalkulator, pretvarač valuta i sinkronizacija
-glazba-radio i mp3 player
-telefonski imebnik
-igre (3)
-posebnosti-file mngr, mmc,java, alarm, sat, favoriti, sim imenik, sms info, fixno biranje
-profili
-setup
4b integrirane memorija, kartica nije u paket
-oprema:stereo slušalice, baterija, punjac, cd
-113 grama težine
silke: max.rezolucija 640x480 prebacivanje preko bluetootha ili infre
tipkanje poruzkatezano
MariO
Cijena?
Forumaš godine :)
Ma ne vjerujem da dolazi bez MMC. Siemens je rekao da dolazi u paketu MMC od 64 MB???Poslao: mario_mario
največa zamjerka što mmc nije u paketu s telefonom.
maraschino - PTICICA
Nema MMC-a. Pogledaj na my-siemens.com/sx1
katastrofa - aj dobro za početak ču koristiti ovu iz sl45![]()
maraschino - PTICICA
4b integrirane memorija
Sta znaci ovo jel 4 MB?mescini da je neko prico da ima vise interne memorije nego p900 ak se ne varam @subtex
Ako si gladan pojedi nesto
...ja sam bio ziher da je 24 MB, čuo sam to negdje ???![]()
Ima 4 MB.
Bookmarks