Ko šljivi Divx DVD rulez!
...16 o.m. u free i Pro verziji a zajedno s njima i Dr.Divx 1.0.5 .U Pro verziji ima dosta dodataka(BitRate kaklulator,updater idt.)
.exe datoteka je velika 7,67 MB.
DOWNLOAD
Zadnji uredio sms freak : 18-07-2004 u 02:17
dijelim isto mišljenje već 2 god
ma dvd i divx je zakon. ali kaj ce mi DivX 5.2. Instalias ffdshow, ac3filter, bsplayer i imash sve kaj ti je potrebno za gledanje divx-a na kompu. s tim sam programom imao puno problema, a ova tri vec koristim otkada su izasli i sve je ok
Tu nije samo player nego i codec.
sve je u paketu
a codec koji ima smisla samo ako netko zeli prebacivat s dvd-a u divx...Poslao: Dark
Tu nije samo player nego i codec.
za gledanje filmove codec nema smisla... i codec packovi... samo puno sranja naprave
kak je neko rekel ffdshow i ac3 filter i sve radi... koda imas milijun codec packova... asamo jedna komponenta instalirana... genijalno...![]()
sta fali divx-u? ja mislim da divx rulz! bez problema gledam divx film na tv-u prek pc-a.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
A da je tek DVD sa videom kodiranom u divx-u, to bi bila kvaliteta...
U Auto Gordian Knotu se može odrediti veličina filma za 1 DVD-R i uz jako velik bitrate kvaliteta je vrlo visoka.
kad dvd medij bude jeftiniji, onda ce isplatit
Pa ako manje od 4 kune po DVD-u nije dovoljno niska, onda kvragu. A prije dva mjeseca najjeftiniji su bili oko 6-7 kn.
Vi ste malo pobrkali lončiće...
ja sad snimam i gledam samo dvd. divx-e snimam na dvd medij, stane ih po 6 komada
Bookmarks