kako pojačati zvuk na mobitelu. koji program mi treba za to i koji je postupak? gjde da nađem drivere za to? cid49
kako pojačati zvuk na mobitelu. koji program mi treba za to i koji je postupak? gjde da nađem drivere za to? cid49
jel znaš kako provijeriti koja je verzija cid49 red ili brown
Downloadaj Davinci Client sa www.topsony.com.S njim provjeravaš CID.
Ja ti znam pojačat zvuk sa XS++.
w750_R1BC002 @ ajme majko patcewa...još od siječnja 2007.
Dakle,napravi ovu strukturu u foderu xs++ -a:
"files_to_upload\ifs\settings\acoustic"
u acoustic stavljaš sve one fileove(oko 90 ih bude)
U XS++ učitaš mob,označiš kružić FSX i ODMAH STARTFSX.Dalje slijedite upute.
w750_R1BC002 @ ajme majko patcewa...još od siječnja 2007.
Mene muči uključivanje K750i preko čarobne riječi (magic Word) sa Bluetooth slušalicom. Ako netko zna neka mi pomogne.
znači...evo... uploudao sam ovo za zvučnik......
link: http://rapidshare.com/files/15399300..._play.apf.html
"files_to_upload\ifs\settings\acoustic"....... ....
oglasnik.pforum - biker boy
evo supio sam dost ase glasno cuje, ali to je kao ka dpojacavate melodi zvona pa da vidite kako ce se cuti , zvuk je losiji ali se jako cuje
Zadnji uredio juka vk : 07-02-2007 u 22:24
Za Dom spremni Cibajilj vjerni !!!
evo uploado sam ovaj novi drajver i preko xs++ i sad vise ne mogu upalit mob
evo radi mislim da mi je pojacano tesko je zapamtit kako je bilo (probat cu usporediti sa frendom) a di ti nalazis te drajvere
Za Dom spremni Cibajilj vjerni !!!
jel mi može tko taj postupak malo bolje pojasnit? koji točno program treba i kako kaj podesit
Zadnji uredio goc1711 : 08-02-2007 u 19:44
zasto kad konvertiram preko gslidea cid36 u cid49 m zapne tamo di pise Generating new header.. i ne ide dalje
mozda ova slika pomogne
EDIT: kasno sam primjetio da si rijesio problem
ej speedy mozes mi jos molim te uploadat phonexs ++ zato jer ovaj koji ja imam ne dođe do finishing flash nego zapne na loading loaders. Već je neko imo taj problem pa je rjesio sa nekim drugom verzijom xs++
evo ga xs++
Bookmarks