Zanimalo bi me di bi se moga raspitat o prodaji polovnih grafičkih kartica na području splita? Gleda san mali oglasnik i tamo nema ništa a za on line ponude neznan di bi tražia! Nekakav on-line oglasnik ili nešto slično? Fala svima unaprid!![]()
![]()
Zanimalo bi me di bi se moga raspitat o prodaji polovnih grafičkih kartica na području splita? Gleda san mali oglasnik i tamo nema ništa a za on line ponude neznan di bi tražia! Nekakav on-line oglasnik ili nešto slično? Fala svima unaprid!![]()
![]()
Na ovom forumu su vecinom na prodaji mobiteli, a sto se tice HW najbolje da bacis oko na pcexpert....
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
pcexpert ,
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
evo ti link da lake nađeš forum.pcekspert.com
upozoravaju se članovi čiji su postovi obrisani da ne pokušavaju ostavljati bilo koju vrstu prikrivenog oglasa. zasad sam tolerirao, svaki daljnji pokušaj snosi sankcije.
ako imate konkretno odgovor na gore postavljeno pitanje, odgovorite, a svoje oglase postajte na za to predviđeno mjesto.
nadam se da nece bit problem ak pitam ovdje posto isto me zanima u vezi grafickih,jer ovo vrijedi sta http://www.optimum-online.hr/shop/vi...4e7cd7d282914d ,ono netreba mi za nikakvo igranje vec zamjena za staru GF4 MX440.
B-boy for life and beyond that!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ne moraš se sad bojat
samo velim, svaki savjet je dobrodošao, al što je previše, previše je.
čekaj Krompirka za odgovor, on je ipak maher za ovoja bolje da šutim
![]()
nisam skuzio,jesam trebao otvorit novu temu il?
ma ne, sve 5. samo čekaj savjet inteligentnijeg, ja stvarno ne znam šta bi ti rekao, kod mene se još vrti GF4, 64 Mb. i grafika mi je zadnje što pratim, zato bolje da šutim![]()
Zadnji uredio zerobravo : 06-02-2007 u 00:27
9550 je super grafička kartica...
DX9 kartica, najslabija, ali dovoljne jačine za sve tvoje potrebe koje si naveo...
polovna se nađe oko 150 kuna
ma nisam skuzio odma na sta si mislio (plavusa sta ces),ma i ja imam isto GF4 MX 440 64mb al lagano pocinje vec drugi vent odlazit na njoj a i trebalo bi mi bar malo bolja neka.
krompirko@ Ma ovo bi cak uzeo i novo ak se isplatinaci nije losa,inace iznenadila me nvidija pa ono nebi presao sad na nest drugo pa da pozalim nabrzinu.
Čuj, ATI ti je definitivno za ove novce najisplativiji odabir... jer dobivaš super grafičku koja nedaj bože jednog dana može čak i pokrenut vistu... hehe...
jedino što je mana jesu driveri... ati catalyst control centar zahtjeva net framework koji dosta uzima radne memorije...
pa ako imaš samo 512 MB rama to je slabo... no postoje načini da instaliraš ati tray tools i samo driver od grafičke i da sve radi ko podmazano...
no u svaom slučaju nvidia po meni ima bolje riješene drivere...
no nijedna nvidia nije u klasi sa 9550, a one koje su viša klasa, postoji mogućnost da kod tebe nebi radile, ako imaš prastaru ploču...
imam ovu plocu (koja po meni spada pod praprastaroal radi besprijekorno) http://www.ciao.co.uk/Matsonic_MS9107C__5410082
Ja sam nainstalirao sve što dođe sa karticom i maknuo CCC da se pokreće kod startupa...
@Krompirko........Zašto ne postoji način da rade driveri i ATI Tray Tools zajedno??? Meni je tako i sve leti.......maknuo sam CCC zbog gutanja RAM-a......ne znam,možda postoji nešto,ali prvi puta ovo čujem....
evo naletio slucajno na ovo "gigabyte radeon 9600 128mb 64 bit za 250kn" veli decko da niokad nije clockana nit ista pa jel to vrijedi uzet,ako da vicite da decko odma salje.
Pročitaj što sam napisao.... ( NO POSTOJI NAČIN... ) znači postoji a ne NE POSTOJI...
Imat češ možda problema sa radom te grafičke na toj matičnoj ploči...
Imao sam jako davno matičnu sa tim VIA chipsetom i u to vrijeme ATI 8500 ( zvjer ) i kao prelazio sam na slabiju grafu ( 9200 ) te sam to napravio bez problema, ali kad sam htio 9600 onda se računalo jednostavno nije dalo upalit...
dok su nove ploče bile ne kompatibilne sa 9800XT, ove stare su sa 9600XT...
tako da je moj savjet, nađi nekog ko ima taku 9600, prvo probaj dal uopće tebi radi...
ockej,valjda jos neko ima ovdje u sisku takvu grafulju.
zaboravih jos samo pitat jel to previse love za tu grafulju?
Zadnji uredio zerobravo : 09-02-2007 u 09:59
za 200 kn.
ja kupio 9800 pro,128bit za 300 kn.
@ Krompirko.....sorry....nisam skužio.......
Bookmarks