zaslon u boji (65500 boja), java, 11\4.5\1.7 frend ga je platio 1350 kn u gotovini.
![]()
![]()
ak nemate bas para kupite ovaj mob jer se fakat isplati. jedini minus ovog mobitela je sto ne podrzava mms i sto nema kameru al to je nazamarivo.
zaslon u boji (65500 boja), java, 11\4.5\1.7 frend ga je platio 1350 kn u gotovini.
![]()
![]()
ak nemate bas para kupite ovaj mob jer se fakat isplati. jedini minus ovog mobitela je sto ne podrzava mms i sto nema kameru al to je nazamarivo.
pa bas to nije ZANEMARIVO
Jedini minus tog mobitela je 25x25 ekran i 500 km kvadratnih izgubljenog prostora oko ekrana i oko tipki.
Minus mu je i to šta baterija traje kratko, jedva dva dana.
Ekran je iste veličine ko u svih novih nokia! 128x128. Ja imam ekran 101x80 i to mi je uvrh glave!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
meni je mob bas jeben
kakvu samo vibru ima!!
kaj si je osjetio, pa vjeko sta je tebi?!?!?!
forumasi nema druge nego da mi vjeki nadjemo neku trebicu!
@WB, govorio sam o milimetrima. Reza (kvaliteta) je važna ali važna je i veličina, no to znamo već odavno.
ej decki prvo sebi nabavite a pa onda meni!
mislim mob ima jednu od boljih vibri!
Znam, a ja samo kažem da je zaslon VELIK. Sasvim dovoljno, recimo puno veći od mojeg koji je meni već velik. Samo ti se čini da je mali jer ima puno plastike oko njega.Poslao: miško
@WB, govorio sam o milimetrima. Reza (kvaliteta) je važna ali važna je i veličina, no to znamo već odavno.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
frend kaze da kad vibrira cijelo tijelo viba!!! cak vibracija se prenosi i na objekte za koje se 'drzite'
vibra je u svakom slucaju bolja od mojeg sonija![]()
ma nemoguce da je od sonija bolja!
Ja ne vjerujem da je bolja od sonya! Pa to je nemoguće, kako je coma napisao! Pogotovo ako uzmemo da u obzir da sony vibrira s membranom zvučnika a ne vibra-motorom. A taj zvučnik od 200 W mora da luđački vibrira!![]()
to oni uzmu subwoofer za auto, ali onaj od 30cm, samo ga posebnim metodama smanje(te metode sam gledo u filmu, ko bi reko mogu oni i covjeka smanjiti)
hehe ova ti je dobra and nemoj mi vredat sonić!..
@vjeko: di ti je frend kupio mob za 1350 kn?
@vjeko--- pa to je istina, i ti si mi neki soni fan kad takve stvari neznas
@velja u europa-tradeu-kosta oko 1500 al ak imas gotovinu doivas popust 15% i to ispadne 1351 kn
Dali postoji kakva kamerica za njega?
ne
najbolji mob momentalno na tržištu Cijena-funk.kvaliteta
plišani
?-------------?
ima uzasnu-ruznu tipkovnicu i malo pretvrdu.
Telefon je zakon u austriji sam ga platio 700kn al me zanima kako da prebacimmelodije na njega s iC portom
Bookmarks