jesi siguran da si pokušao instalirat aplikacije za symbian 9.1
Pozdrav...stavio sam preko nokia live updaea zadnji software u telefon i sve lijepo radi osim...što mi više neda instalirati neorginalni software tipa divxplayer ili smartmovie...samo mi napiše poruku certificate error
pomagajte?
jesi siguran da si pokušao instalirat aplikacije za symbian 9.1
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Da. Mo sam spojio usb-om-otišao na stranicu gdje je on prepoznao mob i rekao da ima novi firmware...nakon toga ga je instalirao...sve radi...jedino mi neda instalirati programe ni ništa sa dotsisa. Uredno prodje u pcsuitu no onda mob veli da nema certifikate i kaj ja znam...
e da...mob je inace vodafone brandiran u orginalu(njemačka) a lik od kojeg sam ga kupio stavio je hrvats. verziju stariju...i sad kad sam ga upgredao ponovo mi ga je brandirao...ok radi i dalje na našu mrežu al mi zabranjuje instaliravat po njemu cudan sadrzak. kako instalirat najnoviju verziju sa hrvatskom podrskom i da nebude brandiran? ne zelim dead phone
vjerovatno bi trebao napravit nešto sa ovim Product kodovimae da...mob je inace vodafone brandiran u orginalu(njemačka) a lik od kojeg sam ga kupio stavio je hrvats. verziju stariju...i sad kad sam ga upgredao ponovo mi ga je brandirao...ok radi i dalje na našu mrežu al mi zabranjuje instaliravat po njemu cudan sadrzak. kako instalirat najnoviju verziju sa hrvatskom podrskom i da nebude brandiran? ne zelim dead phone
pogledam malo temu Upgrade firmwarea preko interneta
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
kuzim kaj kodovi znace al neznam od kuda da skinem verziju...ma zapravo neznam ništa o tome. preko čega da skinem verziju koja mi odgovara?
uspio sam hvala
Mislim da je rješenje samo isključiti u opcijama potrebu za certifikatima pri instaliranju. Nisam siguran gdje je točno ta opcija, al google i naći ćeš.
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
ovako...točno tako...u postavkama/sigurnost/certificate manager...tamo su opcije gdje se isključi to da nokia neda koristiti nelicencirani software. Meni se to postavilo na zabranu kada sam je flashao novim firmwareom s neta (NSU update)
Da ne otvaram novi posti pitatat ću tu:
Ne reagira mi media tipka (ona iznat tipke C), neznam kad je stisnem ništa ne reagira prije mi je bio prečac za radio, glazbu, slika a sada ništa, kada stisnim ništa se ne dešava, ako može pomoč. Malo sam sam glado ali nisam uspijo dokučit. Inače kad je mob. u mirovanju (ekran je crni i prikazuje samo sat) i kad stisnim tipku jedino mu ekran postane aktivan i ništa više ponovni stisak nikamo ne vodi. Molim pomoč.
Hvala
Bookmarks