jel vidiš disk u divice menageru?ako ga vidiš instaliraj si partition magic i preko njega formatiraj taj disk koji ne vidiš i to je to...
Dobio neki stari disk WD 2GB, pa sad planiram na njega piknut operativni, a na drugog maxtor 20 GB za muziku, i tak....
E sad nemogu nikak narihtat da mi oba diska prepozna, Stavio sam WD na master, maxtora na slave, ali maxtora nikako da mi nađe. U čemu je problem?
Na WD je win 98, jel može bit da zbog toga neće!
Inaće sprobavao sam ja sve i svašta, cabel select, ma stvarno sve moguće kombinacije s jumperima ali jednostavno maxtora ne želi naći.
Kabl je ispravan, disk isto.
??
jel vidiš disk u divice menageru?ako ga vidiš instaliraj si partition magic i preko njega formatiraj taj disk koji ne vidiš i to je to...
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Pogledaj ako imas na kablu od napajanja dodatni dvopinski kabl. On inace sluzi umjesto jumpera a u setupu ti onda prepoznaje hdd. Pikni ga na disk i pokusaj. A ako nece ni tako,stavi samo taj western digital,digni sistem s diskete i oderi ga s fdiskom,pa nanovo instaliraj windoze,i ti po mogucnosti xp jer se lakse snalazi s dodatnim hardwerom nego 98.![]()
Hvala dečkina pomoći, al poklonio sam disk, nisam se više htio zaje, pošto sam uništio jedan IDE kabl.
Kod bratića sam ga stavio sa drugim WD diskom 1,5gb, tak da sad ima 3,5gb(njemu je bio potrebniji nego meni) formatirao sam ga, spojio i od prve!![]()
![]()
Bookmarks