Ako želiš najjeftiniji, idi na www.nabava.net i upiši HDD 80GB ili HDD120GB
zanima me ovdje po forumu kolke su cijene hard diskova od 80 gb i 120 gb.jel kad skupim para neznam jel da kupim novi hard ili rabljeni?![]()
Ako želiš najjeftiniji, idi na www.nabava.net i upiši HDD 80GB ili HDD120GB
ja sam prekjučer kupio hard 40GB za 180 kn,rabljeni. radi. rekao je tip da ima još 20 komada
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
ja nebi nikad kupovao rabljeni. isplati se recimo 160gb dobar je odnos cijena. a sad kako kome treba toliki kapacitet. meni je recimo to malo. ja ciljam na 400gb. jos malo pocekat da spuste cjene
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
pa za šta će ti toliko?
do 200GB je po meni i više nego dovoljno
osim ako se stvarno ne baviš nekim ozbiljnim kompjuterskim poslom
filmovi,muzika, jednostavnonakupi se. a volim sve imat na dohvat ruke a ne razbacano po dvd-eima ili cd-eima pa ko ce to naci![]()
ma nikad dosta mjesta,od viška glava neboli!imam 40GB i kontam uzet neki od 160 pa da znam da nemofu tako lako pretrpat komp!ovako sve na cd moram stavit
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
WhereIsItIzvorno postao flOorKilla
(ukinite ovo o minimalnom broju slova u postu)
molim? .
te razbacane dvd-e i cd-e katalogiziraj pomoću WhereIsIt-a. stavi na spindl,poredaj i nikad više nećeš morat tražiti nešto. 3 mb program,skini pa vidi
ma... sve mi je na hardu. ali iovako opet imam jedno deset spindlova sa igrama, cd-ima iz casopisa,glupostima itd
a jedan hard disk na kraju ispadne jeftiniji nego hrpa dvd-a (pogotovo ako su neki kvalitetniji)
to sve stoji,ali zamisli da ti rikne hard a nemaš ništa na cd-u!to se znalo događat!imaš oko 100Gb na hardu i onda se hard raspadne!
Imas dosta jeftino Hitachi diskove.. Jako su tihi i brzi.. 160 GB 700 Kn u Autronicu
ma gledo sam na ponuda.hr ima jeftinih hardova!
a zamisli da imas nesto na cd-u i cd postane necitljiv. ili se razbije ili izgrebe etc.Izvorno postao sibir
sta god se desilo hard disku, uvijek mogu spasit podatke![]()
DA ALI OD VIŠKA GLAVA NEBOLI!sve što imaš na hardu,to je ok,ali nešto što ti je ajme važno pobacaš još i na cd radi sigurnosti!valjda niko nije pehist da mu rikne i hard i cd
a sta bi to bilo vazno? ako mislis na 200gb filmova i 200gb muzike... nema sanse da se to drzi na dvd-u, bar u mojoj kuci.
pa ako ti tako misliš,smatram da nemaš šta izgubit na kompu!ja programe i slične gluposti koje su mi potrebne držim na cd-u i na hardu!
al ok svako imasvoje mišljenje!ja sam samo dao prijedlog,nema beda!
ma znam na sta mislis. ma sve se da spasit sa harda ak ode tak da se ja nista ne brinem.
onda ok!malo smo ošli OFF
Bookmarks