Našao sam neke meni,al ih neznam aktivirat na mobu,mogu ih stavit al su u nekom gpf fajlu,jel tko zna u koji direktorij ih treba stavit preko bluetooth
Našao sam neke meni,al ih neznam aktivirat na mobu,mogu ih stavit al su u nekom gpf fajlu,jel tko zna u koji direktorij ih treba stavit preko bluetooth
Ak tko zna nek napiše
Na kojoj si stranici našao?
Daj link pa da proučimo.
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
http://www.siemensmania.cz/uikony.php
evo ima vamo samo namjesti rezoluciju na 132 x 176 pixels
...ovdje je opisano stavljanje http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=13130
- Red-Gsm.net -
hvala na linku redking,al nema za benq-siemensa drugaćije je,jel benq nema config japp
Zadnji uredio Markos : 08-11-2006 u 17:29
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=293934&postcount=16
ovdje piše, za pojedinosti neznam, prije sam to radio na s65 ali se više nesjećam kako točno
za to neznam, nisam imao do sada benq-siemensaIzvorno postao Markos
- Red-Gsm.net -
Evo ovo sam pronašao na jednom stranom forumu:
Predpostavljam da treba sa nekim midletom tipa onim kojeg je postao smsfreak u ovom(http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=466873&postcount=37) postu.Pa ako se neko želi poigrat sa tim neka proba.OpenDisk don't work on S75, you have to send SKey. Then you have access to the Config and Cache Folders.
pokusa sam ali skey nemogu izracunati ni sa jokerom ni sa papuom. imam u mob midlet bsreader i on mi izracuna ESN i HASH kodove i onda kad stavim calculate skey u papui kaze da nemoze pronaci kodove. to je x65 midlet pa san pokusa da iz njega automatski izvuce sve kodove (ukljucia midlet, namistia com port i pod tab codes pritisa px65 ali nece) i nikako i nikako i nikako i nikako.....![]()
computer freak
Zbilja ne znam u čemu je problem,nažalost nemam taj mob pa da se i ja poigram sa time,ali evo našao sam još nešto pa možda to pomogne
Znaći koliko sam ja shvatio kabel je nužan za ovo.RK roofridge you have tons of GET your ESN and HASH, by help OF px75v1 or more bsreader midlet from x65flasher-2103.
Then take PapuaUtils,
- Choose X75 boat type and more enter your IMEI, ESN, HASH and HWID,
- Press the “compute boat keys and SKEY” button. You wants GET your boat key and SKey
- Then press the “send to SKey” button and your phone wants go tons of Factory mode
- Now you have ACCESS ton the Config folder and you CAN CHANGE your menu Icons
Nisam ni ja uspio promjenit,nekaj sam zajebao pa sam morao nosit mob u servis da mi ubace novi softwer
Pa predpostavljam da bi ih sada trebao vidjeti "otkrivene" u bilo kojem programu,ali svakako probaj sa vsfe.
skey je poslan i mob je na factory mod al disk se ne vidi ni u mpm ni u vsfe ni u SiMoco. vide ga kao i prije midleti file manager i SieFM jer imaju opciju za prikaz ali mu opet ne mogu pristupit. neznam ja sad stvarno odustajem i vise neman ideja ni volje. ovo mi je miljun i prva opcija, al vise se necu zafrkavat. ako neko ima volje i c81 neka proba ako ne nema veze. ja san ima par tjedana navalia na te ikone a nes ti jake stvari...ka malo dite. ako kome uspije neka javi![]()
computer freak
je možda netko uspio promijeniti ikone????
kad netko uspije,nek javi...pa da i ostali probamo
nakon vise od mjesec dana evo i ovo je upalilo!! Kako sam preksinoc uspio odkodirati c81 da bi ga odkodirao morao sam mu poslati preko papue SKEY! zahvaljujuci skeyu mobitel je stavljen na factory mod! i nakon odkodiranja tako je i ostao! danas sam isao uci u mpm da prebacim fotografije na memori karticu i uz nju i data dsik imam diskove "config" i "cache" !!!!!! da vam pojasnim, kad mobitel stavite na factory mod dobit cete na raspolaganje i ova dva hide diska! a da bi ikone promjenili morate uci u hide disk config\japp\FlexMenu i u njega kopirati ikone koje mozete skinuti sa modopo stranice pod downloads\menu icons\ i tamo cete na za x81 seriju. njih extract i rara u folder na mobu FlexMenu. prije toga spremite cijeli folder flexmenu na disk u slucaju da sta ode krive ali NECE! bitan je file main.fs on vam ukljucuje sve animacije u meni!!!
PROBAJTE
do ovoga svega smo bili dosli prije 2 tjedna ja i Siemens ali problem je bio u tome sto smo Skey slali preko papue 0.95 a ona i c81 se bas i ne vole, zapravo ona kaze da je stavila mob na factory mod a to ne napravi!! zato se diskovi nisu ni vidili. znaci ako ili odkodirate ili mjenjate ikone koristite papuu 0.91a. a za izracun kodova nju uz pomoc 0.95. pomoci ce vam i tutorial koji sam stavio za odkodiranje. TO JE TO OD MENE!!! e i usput nove ikone su sexy....