...znači, te ikone zasad nemaju nikakvu funkciju ili...
Imate ovdje glavni meni sa 18 ikona. Da bi sve radilo kako treba potrebno je aktivirati Developer meni. Ikone možete i promijeniti, uzeo sam one koje su mi se našle pri ruci..
Pretpostavljam da već imate otvoren pristup u Config/japp/FlexMenu, a ako nemate potražite po forumu kako se to radi.
Isto tako ako netko ima ideju koje sve funkcije staviti na dodatne ikone neka složi popis pa ću napraviti i drukčiji meni od ovog ovdje.
I na kraju ne zaboravite napraviti backup svojeg glavnog menia, zlu ne trebalo.
Uz CX70, ovo ide i na CX65 i C75, a možda još i neki drugi
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...znači, te ikone zasad nemaju nikakvu funkciju ili...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Kakvo je to pitanje? Naravno da imaju funkciju. Moguće je i biranje funkcije, a meni je teško pogoditi neki univerzalni meni pa trebam prijedloge.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Zadnji uredio blazzer : 13-11-2005 u 11:59
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Na ekranu je istodobno 9 ikona i mogu se skrolati i gore i dolje. Ovaj gore meni treba malo korigirati jer nema mogućnost direktnog pristupa Videu, a Photo edit je java aplikacija. Umjesto toga stavit ću Ringtones i Sound records.
Zadnji uredio Sljaka : 13-11-2005 u 21:40
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ovdje je meni kakav je Blazzer predložio uz izmjene koje sam napomenuo. Ovaj put nisam stavljao ikone ( nije mi se dalo) pa ih složite sami po svojoj želji. Prvih devet ikona imenuju se 1_b.png, 1_s.png za prvu ikonu pa sve do 9_b.png, 9_s.png , a drugih devet počinje sa a_b.png, a_s.png do i_b.png, i_s.png.
Ne zaboravite da su ikone *_b.png velike, a *_s.png male.
I još nešto, ako želite ikone podijeliti sa drugima pošaljite ih mailom pa ću ih staviti ovdje.
Osim 18, moguće je i napraviti 15 i 12 ikona, naravno i 9 , pa i manje iako tome ne vidim smisla.
Jedna mala nadopuna, moguće je promijeniti i softkeys.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
A kako aktivirati Developer meni?
Pomoću patcha sa V-klayom je najjedostavnije.
Developer meni je potreban samo za onaj prvi meni, jer je na jednoj ikoni. Ako se stavi nešto drugo onda nije potreban.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ah...cim je s v-klayem necu ni pokusavati...![]()
@tutlek za ovaj drugi pod nazivom blazzer meni nije ti potreban Developer meni. Ak hoćeš, smisli kaj bi htjela imat na tih 18 ikona, nije nužno da se prvih 9 poklapa sa postojećim, napiši ovdje i dobit ćeš meni. Ikone možeš staviti i vlastite.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
evo ako se nekom ne da patch-ati mozete aktivirati i dev menu pomocu ovog programa - http://www.siemensfreaks.com/prog/sscg.zip
maraschino - PTICICA
Evo vam još jedan meni sa 18 ikona. Raspored nije klasičan, tako da bi volio komentare i eventualne prijedloge.
Za one koji znaju koristiti Menu Chooser, ovaj meni ide pod broj 6.
Za one koji ne znaju, uskoro ćemo napraviti upute, a do tada treba preimenovati main6.fs u main.fs i main6.properties u main.properties.
@Blazzer nisam 100% siguran , ali mislim da sam našao način da postavim Video u glavni meni. Samo me zanima da li si mislio na mapu Video ili na snimanje. Ako ti nije problem pošalji mi ikone za ovaj svoj meni gore.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Imam mali problem: Aktivirao sam ccgc, i dobio Monitor na zadnjem mestu na kartici, ali nemogu da ga "vidim" kada pritisnem "#" ili "*".Izvorno postao 3aTmr
Rastartovao sam mobilni nakon aktivacije, i uradio sve po sscg_hr.txt.
Inace imam S65.
znaci kliknes menu pa onda * ili #?
maraschino - PTICICA
Za raspravu o Developer meniu otvorite novu temu !
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Hy, evo me odavbno nije bilo, nemam kuci neta, pa ovo pisem od prijatelja.Izvorno postao Sljaka
Mislio sam na onaj folder videos, isto tako i na folder aplications, pictures, sounds i aplications, sve sam mislio da to budu folderi, ono da ne morash preko onoga My Stuff ulaziti u te iokone,
Ovo sto se ikona tice, ja mislim da su to one ikonesto si ti stavio s prvim menijem, ali ima ja mislim onaj mikrofon samo da je izmjenjen i ona kamera
Kad budem u mogucnosti poslat cu ti one ikone
Blazzer meniverzija 2. Ova je sličnija prijedlogu.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Osim 18 ikona koje se mogu scrolati moguće je napraviti i meni sa 12;15;18 ikona koje su istodobno vidljive na ekranu. Kako sam nemam ni vremena ni volje izrađivati ikone trebaju mi ljudi dobre volje koji će napraviti taj dio posla. Na http://www.siemensmania.cz/content.php?id=677 postoje tri mreže koje služe kao šablone za izradu menia.
Raspored ikona može biti proizvoljan, a moguće je dodavati i npr. Java aplikacije, telefonske brojeve i sl. Kako bi zadržali univerzalnost menia, bilo bi se dobro zadržati na funkcijama koje se standardno nalaze u mobu.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Evo mene nazad!
Pa neznam, možda bi ja pokušao , ali nisam baš iskusan s tim, a i mob mi je na servisu , pa nemam di probat!
A i čini mi se malo prenatrpano, onaj meni sa skrulom mi je bio odličan!![]()
Ma slažem se da je meni sa skrolanjem pregledniji, ali jednostavno želim probati to napraviti.
Danas sam uspio napraviti ikone, ali kad ih stavim u mob, ne ispada mi dobro. Negdje griješim, btw jel netko zna češki.
Skužio sam grešku, u prilogu je meni sa 18 ikona odjednom na ekranu.
Ako je netko skidao prilog prije zadnjeg ispravka, neka ga skine ponovo, jer prethodni ima jednu grešku.![]()
Zadnji uredio Sljaka : 26-02-2006 u 14:24
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks