...prvi put čujem...
Cuo sam da je u pripremi st60, za sad znam da je jedna razlika od st55 java. Dal ima negdje kakav review i kad bi on po prilici mogao doci i na nase malo trzistence?
...prvi put čujem...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
da to je trebo biti st55i
...aha...pa trebo bi početkom godine,kolko ja znam...
Ne, najavljen je baš model ST60, kojem je najveća razlika što ima Javu (bar što se za sada zna). A trebao bi biti izbačen na tržište negdje iza Nove Godine. Kad točno - a tko zna...
maraschino - PTICICA
Hvala. Kaj je s data kabelom za te st modele? to bas nije pravi siemens. Dal ima i drugaciji konektor il je to isto ko za S-xx?
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
bio je najavljan st55 i st55i u isto vrijeme, a posto st55i nije izasao, onda je preimenovan u st60 odn st55i je njegovo tvorniicko imePoslao: 3aTmr
Ne, najavljen je baš model ST60, kojem je najveća razlika što ima Javu (bar što se za sada zna). A trebao bi biti izbačen na tržište negdje iza Nove Godine. Kad točno - a tko zna...
nisam čuo da je siemens baš najavljivao st55i službeno...
Koliko sam ja znao bio je najavljen st55 koji je i došao, i kasnije st60, al' dobro može biti; na kraju je to tako i tako svejedno kako se zove...
maraschino - PTICICA
...konektor je drugačiji nego na drugim Siemensima,zato zaboravi na kabel od M55,S55,C55...jer neće odgovarat...
Bookmarks