Vrlo je jednostavno...
Ako zelimo pravu, kvalitetnu i trajnu stvar, dva proizvodjaca nemaju alternative:
Lowepro i Kata
Sve ostalo je kompromis. O ovome mogu posvjedociti i iz vlastitoga iskustva. Imao sam Lowepro dok sam imao klasicne Nikon SLR modele i definitivno je da se radi o torbama koje su osmisljene za korisnike, za sto jednostavniji i brzi rad sa opremom koja se ima i za klasu su bolje od ostalih.
Kada sam prodao klasicni SLR koji sam posjedovao i opremu, torbu sam dao, jer nisam imao potrebe za njom.
Sada, kad sam opet na SLR modelu (digitalnome ovaj puta) imam torbu koju sam kupio u Austirji ako se ne varam, od Case Logica. Dao sam 100 njak eura za nju i doista joj nista ne fali s obzirom na to da sam tek u startu sa kupnjom opreme. Vec kada dokupim neki portable HDD i par filtera nece dostajati, a i njena funkcionalnost se neda usporedjivati sa Lowepro torbom koju sam imao. Nazalost to se osjeti i na cijeni. Pocetni modeli Lowepro i Kata torbi ili ruksaka (dakle imamo dva osnovna modela...backpack i front load) za tijelo sa objektivom i jos jedan dodatni objektiv + sitnicarije, kostaju cca 1500-1700 kuna.

Odgovori uz citat

Bookmarks