Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Torba za SLR

Hybrid View

Gazda na Forumu! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    HTC Legend, Sony Ericsson
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Torba za SLR

Gdje kupiti torbu za dSLR aparat?

Iskreno, najradje bih htio original Nikon-ovu torbu (ovako nešto: http://www0.shopping.com/xPO-Nikon-N...al-SLR-Cameras ), ali nisam vidio u cjeniku Fototeha da je imaju...

Imam jedan ruksak za SLR sa pratećom opremom, no ja bih baš torbu onak po mjeri za aparat s objektivom (Nikon D80 + 18-135 mm). U King-Crossu sam vidio od Case Logica, nešto i ovdje: http://www.praxis.hr/proizvodi/proizvodi.asp , no ako netko ima još kakvu ideju, rado bih je čuo. Posebno glede originala.
    Zadnji uredio whiteboy : 18-12-2006 u 17:06
    I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vrlo je jednostavno...

Ako zelimo pravu, kvalitetnu i trajnu stvar, dva proizvodjaca nemaju alternative:

Lowepro i Kata

Sve ostalo je kompromis. O ovome mogu posvjedociti i iz vlastitoga iskustva. Imao sam Lowepro dok sam imao klasicne Nikon SLR modele i definitivno je da se radi o torbama koje su osmisljene za korisnike, za sto jednostavniji i brzi rad sa opremom koja se ima i za klasu su bolje od ostalih.

Kada sam prodao klasicni SLR koji sam posjedovao i opremu, torbu sam dao, jer nisam imao potrebe za njom.

Sada, kad sam opet na SLR modelu (digitalnome ovaj puta) imam torbu koju sam kupio u Austirji ako se ne varam, od Case Logica. Dao sam 100 njak eura za nju i doista joj nista ne fali s obzirom na to da sam tek u startu sa kupnjom opreme. Vec kada dokupim neki portable HDD i par filtera nece dostajati, a i njena funkcionalnost se neda usporedjivati sa Lowepro torbom koju sam imao. Nazalost to se osjeti i na cijeni. Pocetni modeli Lowepro i Kata torbi ili ruksaka (dakle imamo dva osnovna modela...backpack i front load) za tijelo sa objektivom i jos jedan dodatni objektiv + sitnicarije, kostaju cca 1500-1700 kuna.

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hvala na infou!

Za sad mi je dosta i Hamin ruksak u koji stanu sitnice, jeftin je, ali djeluje skuplje i kvalitetno. Dobro je obložen i fino štiti opremu.

No treba mi onak jednostavna 'futrola' samo za aparat s našarafljenim objektivom, za šetnju gradom ili takvo što, kad mi ne treba sva oprema i slično, a imam neke naznake da je cura već zvala Fototeh i naručila oriđiđi, tak da bi mi se to moglo naći pod borom za Božić...
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao whiteboy
    No treba mi onak jednostavna 'futrola' samo za aparat s našarafljenim objektivom, za šetnju gradom ili takvo što, kad mi ne treba sva oprema i slično, a imam neke naznake da je cura već zvala Fototeh i naručila oriđiđi, tak da bi mi se to moglo naći pod borom za Božić...
    Pa sad...hmm...ili imas krivi hint...ili dobru curu sa dobrim primanjima, jer poznavajuci prilicno cjenike Fototeha, dobar je to poklon za pod bor...

Salim se...ali pohvalno je sto barem model zna da naruci torbicu, ili si je vec toliko ispilio ovih dana sa aparatom da jednostavno nije mogla promasiti tu cinjenicu (ili sam samo ja takav)

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Bimbi
    Pa sad...hmm...ili imas krivi hint...ili dobru curu sa dobrim primanjima, jer poznavajuci prilicno cjenike Fototeha, dobar je to poklon za pod bor...
    Ne dobru nego najbolju curu! A ko zna, možda sam 'zaslužio'...

= Citat = Izvorno postao Bimbi
    Salim se...ali pohvalno je sto barem model zna da naruci torbicu, ili si je vec toliko ispilio ovih dana sa aparatom da jednostavno nije mogla promasiti tu cinjenicu (ili sam samo ja takav)
    Ispilio! Zna da tražim tu torbu, a danas me pitala i koji je to objektiv, da joj treba taj podatak za nešto...
    Bumo vidli...

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao whiteboy
    Zna da tražim tu torbu, a danas me pitala i koji je to objektiv, da joj treba taj podatak za nešto...

Kazes treba taj podatak za nesto...pa ovo nije hint...ovo je ziher!

Ja moram priznati da nikada nisam razmisljao o kupnji takve neke torbice, premda ima svojih prednosti i trenutaka kada dobro dodje. Pored navedenoga nema nesto takvo za D200 sa gripom!

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove