Kod mene je zec na livadi za VIP meni.
Citam poruku i izlazim iz menija poruke i uvjek je animacija onaj vrabac s pismom kad se pojavi neki zec na livadi!!! Kako se to ukljucilo nemam pojma ajde da je ostalo nego izadem na gl. ekran i vratim se kad nema vise zeca opet vrabac. Jel ima neko neko objasnjenje?
Kod mene je zec na livadi za VIP meni.
Kod mne nije tak al mi je se desavalo kad izadjem u glavni meni da se pola poruke vidi (donja polovina ekrana poruka a gornja slicica za recimo organiser) ja ga malo ostavim il ugasim i poslje bude ok
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
Koji vip meni kaj je to ja nemam to?!
C 100 ima sedam menija e za one koji nemaju super sim karticu evo rjesenja za otvaranje 8 menija VIPovog.
Odete na mesages, write new, zatim odaberete options i add phonebook odaberete select i zatim se vratite s C nazad (primjetit cete da prije nego sto ste odabrali add phonebook meni je bio plave boje kad izadete meni ce biti zelene boje to znaci da vam za sada dobro ide ) jos jednom C i sad ste na ekranu za pisanje poruke, jos jednom C, ekran write new, jos jednom C i strelicom gore i eto menija "zecic".
Uzivajte!!!!!!!!!!
Znam da imam E700 ali ću probati. Kaj ti je ovo add phonebook? Kad pišem novu poruku odem na options ali nemam add phonebook. BTW ja vam imam onu prvu Vipovu karticu (ijelu s plavim VIP) i nebih je mijenjao nizašto![]()
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Pa to je da dodas neki broj iz imenika u poruku.
Si uspio??
Eh vjerovo ti il ne ali ja nemam tu opciju
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
A j..... ga!!!
Bookmarks