Probaj skinuti novi PC-Suite sa neta... Možda je problem u njemu...
BTW: bila je već jedna slična tema... tj istog naslova (pa ako mod hoće neka spoji)
Naime kada dotični spojim sa svojim računalom preko USB kabela javlja mi se problem, a taj je da mi se ne pali "izbornik" u kojem odaberem prjenos datoteka, modemski rad ili ispis, već mi ga računalo prepozna kao digitalni fotoaparat s kojega mi ponudi da vadim slike pomoću nekog mikrosoftovog programa, worda (opet mikrosoft) i photoshopa.
![]()
Probaj skinuti novi PC-Suite sa neta... Možda je problem u njemu...
BTW: bila je već jedna slična tema... tj istog naslova (pa ako mod hoće neka spoji)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Već imam najnoviji
Edit: Ispričavam se onda na novoj temi, nisam pronašao staru iz prve pa pomislih da je nema
Samo da dam komentar jer je tema vec ovdje...
Naime, meni je sve do prije mjesec dana bilo u redu i onda kada spojim mob na komp normalno prebacuje stvari s kompa na mob i obratno, ali problem se javlja kad iskljucim kabel iz moba komp se zbrejka, na ekranu plava slika i veli da je komp pretrpio znatno ostecenje i da je oistao bez sistemske memorije...![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
1. skini novi PC suite ili
2. skini My phone explorer
3. to je ono u win onaj mali izbornik sto iskace cim nesto spojis na komp? to sam iskljucio sa programom TweakUI, tako kad spojim Memory stick ili mob, nista ne iskace
iPhone 5s 16 GB
Problem je rješen, iako sam skinuo novi pcsuite, instalirao sam opet najnoviji my phone explorer, ništa nije pomoglo. Na kraju sam se sjetio da bi mogao rastaviti mob (izvadih bateriju, karticu jednu i drugu), te vratih sve bez SIM kartice i ugašenog sam ga spojio sa kompom, naravno odma mi se pojavio USB DEVAJS koji ima ulogu flash memorije olitiga čitača kartice. Kad sam ga odspojio i stavio SIM karticu u mobitel opet te upalio mobitel vratio se opet stari izbornik.Neznam na koju foru, al tada je proradio
![]()
![]()
Bookmarks