Izvorno postao BlueNeon
blento crveno ti znači da nemaš struje.kad nemaš struje duže vrijeme onda ti treba jedno deset a možda i više minuta da se baterija probudi.
dakle...kao što rekoh malo prije....samo što nevidite jerbo je netko od moderatora malo prepametan.....
k800 se nepali, nakon vađenja baterije.......samo sam ju stavio unutra i nakon toga svaki put kad pritisnem tipku za paljenje dolje zasvijetli crvena LEDica i to je to.....isto se dogodi i kad spojim punjač......i ostavim ga jedno vrijeme.....trenutno pokušavam puniti preko usb kabla.....
jel zna netko što znači kad se ta jebena crvena LEDica pali dok ja držim tipku On/Off?!?!?!
i što da učinim s njim???
Izvorno postao BlueNeon
blento crveno ti znači da nemaš struje.kad nemaš struje duže vrijeme onda ti treba jedno deset a možda i više minuta da se baterija probudi.
mašala.....po to sam i ja pomislio.....al na punjaču je bio jedno 29 min pa ne reagira......sad je na usb kablu.......pa ću ga ostaviti jedno 3-4 sata....dok se ne vratim čiku....valjda će onda se buditi iz zimskog sna.....
ajd fala.....
Da se ubacim, jer nisam skužio...Izvorno postao mrcina
Da li se baterija toliko isprazni da mob nemreš upaliti 10 min. (čak i ako stoji na punjaču) ili?
Bom Chicka WahWah
pa to ni ja nekontam....a kad sam ga ugasio bila je na 80 i nešto %.....
jer punio se dok sam pričao i još nešto poslje.....sveukupno oko 40 min......al nekontam da se nože jednim vađenjem toliko isprazniti da ga nemogu ni upaliti preko punjača....
i nije mi još jasno zašto kad spojim punjač LEDica samo zasvjetli....a na ekranu ne izbaci ništa....???
iPhone 5s 16 GB
Prijatelj mi je imao isti problem i na D750i, isto mu je ta crvena ledi-ca zasvjetlila rekao sam mu da donese do mene posto nije imao USB kabel, jer ga je posudio i pustio sam ga 10-15min na punjacu i odjednom se probudio iz sna![]()
Moj stari nick je bio: Bare_st
C2D E8200, MB Gigabyte P35-DS4, 2GB Samsung Supertalent CL4 ddr2 / 2gb OCZ platinum rev 2 4-4-4@2.1v , Gainward Bliss 8800GTX 768MB, Samsung SM P2450HD...
samo pravila za nove teme nisi poštivao, to je toIzvorno postao BlueNeon
A što se tiče problema, ak je ovakva situacija, jedino šta još možeš je odnijet ga tamo odakle si ga i donio i tražiti novi, greška je vjerovatno u bateriji, moguće da je i u nekom konektoru il tak nečem, al kao što sam rekao, vjerojatno u bateriji![]()
Meni isto sve smrdi na neku grešku na mobu, jer koristim K800i i nije mi se niš takvog dešavalo, bez obzira ak bi se mob full ispraznio...Izvorno postao mbusic
![]()
Bom Chicka WahWah
Greška je u telefonu. Ja sam imao isti problem sa k700 i mijenjali su mi jedno 3 nove baterije, svaka je radila 2 dana i krepala. Nakon toga sam se morao svađati sa trgovcima da mi ga pošalju na servis jer oni kao nisu to dužni raditi. Nakon popravka se nikad više nije kvario, evo i danas radi.
meni se ugasio skroz dok sam razgovarao i nije se vise mogao upaliti (baterija skroz prazna) i samo sam ga spojio na punjac i sve ok. A prijmjetio sam da se K800 vise ne moze paliti kad se isprazni baterija, dok se K750/W810 mogao i onda radi jos 2-3 minute pa se ugasi. i tako jedno 2-3 puta. to sam istestirao kad sam htio bateriju skroz ispraznitiIzvorno postao El Niño
iPhone 5s 16 GB
Izvorno postao imatic
može i na k800 ali kad ga isprazniš dokraja da ti se ugasi baterija nema toliko napona za probuditi telefon.možda da ju ostaviš par minuta uspio bi opet.
probao sam jedno 2 min i nista. budem opet probao kad mi se isprazni.Izvorno postao mrcina
iPhone 5s 16 GB
Koliko mi se čini na večini Li-Ion baterija, nakon kaj ti se isprazne, nemreš upaliti mob...meni je tak bilo skoro na svakom mobu...
Na starim Ni-Mh baterija mogao si mob upalit još deset puta i mob bi radio neko kraće vrijeme dok se opet ne ugasi...
Istina, K800i ne možeš upaliti kad rikne baterija, provjerio sam![]()
Bom Chicka WahWah
K800 ima Ly-Polymer bateriju
iPhone 5s 16 GB
Čitao sam negdje test baterija i piše da se liion i lipoly prazne na 60% (ili 40, nisam siguran). Dakle u njoj uvijek ima struje ali software ne da telefonu da se upali. Sad jeli istina ili nije, tko će ga znati.
ma nema teorije da se on upali....jednostavno neće....
i na bilo kojoj vrsti punjača samo blinkne ona LEDica i amen.....
kontam da sam ga držao duže od pola sata opet i ništa......
probat ću preko noći....možda upali....
p.s. kontam da je u mobu problem a ne u bateriji.....jer daje dovoljan napon i struju...ispitano mjernim instrumentom.....![]()
he he, vratio se
Nećeš ga ni upaliti, odnesi ga u trgovinu gdje si ga kupio i traži novi ili popravak. Pročitaj gore šta sam napisao.
hehe....kupio ga na crno....hehe.....lika ću onda morati nazvati ili za jaja objesiti......hehe....al reko je da ima garancije......
dam mu još dojutra da se napuni, onda ide tamo odakle jje došo...u PM....![]()
Onda nemaš sreće. ako ga možeš vratiti, vrati jer nema pomoći osim servisa.
Bookmarks