Kolega s posla ga ima neko vrijeme i mislim da je zadovoljan sa njim... Ali spomenuo je bio nekakav bug sa sviranjem mp3-ca, ali se ne sjećam u čemu je bila točno stvar... Nego, o kakvoj to nizozemsko-korejskoj kombinaciji pričaš?
Ok, ekipa, prvo lip pozdrav svim jer se prvi put nalazim na ovom forumu!
vidim, ovdje ima dosta pravih strucnjaka tako da sam siguran da cu prilicno toga nauciti! ;-) A sad post... :-)
Planiram kupiti c81 u sklopu pretplate na Tele2 (svidja mi se cijena od 1 kune), a kad sam isao kod tipa koji radi u poslovnici (ugovornoj) od Tele2, uredno me je izvjestio da izbjegavam kupnju tog modela i da je zadnja posiljka vracena jer se strasno kvarila!
Znate li sto o tome ili je u pitanju samo instalacija novog software-a kao sto sam imao prilike procitati to u nekim starijim post-ovima??
Meni se inace totalno svidja sto taj mobitel nudi jako puno mogucnosti za prilicno malo novca i zato kazem HURA za nizozemsko-korejsku kombinaciju! :-)
Lip pozdrav..
Kolega s posla ga ima neko vrijeme i mislim da je zadovoljan sa njim... Ali spomenuo je bio nekakav bug sa sviranjem mp3-ca, ali se ne sjećam u čemu je bila točno stvar... Nego, o kakvoj to nizozemsko-korejskoj kombinaciji pričaš?
Jedna cijela pošiljka koja se nalazila u sklopu prepaid blabla paketa je imala problema s baterijom (nisu davale znakove života) možda je riječ u povratu te pošiljke.
Moj prijatelj,ga kupio u tele2 i sve je ok.![]()
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
Nego, o kakvoj to nizozemsko-korejskoj kombinaciji pričaš?
Mozda se varam, ali nije li Siemens nizonemski, a Benq korejski??![]()
Izvorno postao jay
Mozda, da... Nije rekao tocno o cemu je bilo rijec, ali da je cijela posiljka vracena, to da.... Zabrinjavajuce, zar ne??
Uostalom, ako ga ponovo prodaju, valjda su rijesili taj problem???![]()
Koliko sam informiran Siemens je njemački, a za Benq nemam pojma čiji je, valjda je korejski...
Bom Chicka WahWah
Siemens je Njemačka kompanija,ako se JA ne varam.Izvorno postao regobo_02
BenQ je tajvan ja mislim...
Izvorno postao Ro@m
My bed, sorry....
Evo ovako: HURA za europsko-azijsku kombinaciju!!!
I svi zadovoljni....![]()
Siemens je njemački... Za BenQ nisam siguran...
pa ovako:
ja sam ga kupio i njegove mane su slijeddece:
baterija kratko traje
software je spor(32)
nakon nekog vremena ne zeli svirati mp3 pa ga moras restartati
tipke za mp3 i net su preblizu upravljackim tipkama
ima nekakav bug sa snimanjem videa pa ne zeli snimati dalje od 9sec
... ali meni je mob super, za sitne novce dobijes 1.3mpix kameru, mp3 player sa 128+23mb memorije i odlicnim aplikacijama
The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it.
Izvorno postao bollocks
Covjece.... nakon navedenih mana, ni u snu ne bih ocekivao zadnju recenicu! Svaka cast... mora da je to ipak jako dobar mobitel! Ili isporucuju neke zabranjene supstance s njim??![]()
da, stereo slusaliceIzvorno postao regobo_02
![]()
pa na blizinu tipaka se naviknes, a ostalo bi se trebalo rijesiti promijenom softwarea... tako da mana vise i nema
The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it.
Za svoju cijenu mobitel je fantastičnih mogučnosti!![]()
i ja sam uzeo taj mobitel prije tjedan dva i zadovoljan san s njim. meni je verzija softwera 47 i sve u redu . snima mi 16 min i nesto sitno. a mp3 radi uvjek.a baterija traje oko 2 dana s 3-4 poziva, poruka i igrica. ako te nesto zanima samo pitaj!
Ja sam ga kupio prije 3-4 dana i zasad je sve u redu nisam zamijetio nikakav bug (imam firmware 38).
Ma ništa strašno za mp3 i videoklipove kad se blokiraju samo zgasiš i upališ mob,a blokiraju se kad previše diraš mob,zna i komp tad blokirat a ne mob,dok videozapis staviš na karticu,a slike,teme i igre na memoriju moba i problem rješen
KUPUJEM!!
Hvala svima na dojmovima, vrlo sam zadovoljan s komentarima. Mob je sasvim znaci ok, a i ono sto ne valja moze se rijesiti updateanjem firmware-a i software, a, ono sto ce biti i najvise koristeno ako treba, garancijom od godine dana.![]()
Ono sto je cool kod Tele2 jest da cu ga i dobiti za jednu kunu tj. za 1080,00 kuna pretplate na 18 mjeseci koje mogu potrositi na pozive i sms---- po meni pun pogodak novog prividera¨, a nakon toga, ovisno o ponudi na trzistu, mozda pokrenem post tipa: 'Kako otkljucati BS c81'?![]()
Dobra odluka, ja sam ga isto tako nabavio i mogu reći da sam prezadovoljan.Izvorno postao regobo_02
Kupio sam si karticu od 1 GB, stavio najnoviji firmware i sve ide bez problema...
btw ekipa...
Mobitel me ceka u poslovnici Tele2 u subotu!![]()
Moram ipak potrositi ovih 100-tinjak kuna sto su mi dali na poklon kad sam presao kod njih.... he..he..he..![]()
Na koji nacen update-am firmware ili software preko net-a?? ili da to njima dam da naprave da ne izgubim garanciju ili sto??
Ali uglavnom, radi li se to preko kabela koji dobijem s mobitelom (dobijam li ga uopce) ili moram kupiti neki posebni 'data' kabel??![]()
I jos nesto...... Imate li iskustva s kapacitetnijim karticama koje idu u njega, cijene, gdje je najpovoljnije... Ja sam iz Zadra, ali to nije uvijet.... Mogu preko net-a naruciti ili vec nekako....
Eto, pozdrav..
Ne dobiješ data kabel s nijim.
I daj malo pogledaj po ovom forumu(BenQ-Siemens modeli).
Sve ti piše!
i nakon nekog vremena (par dana!) tipke pocnu malo 'skripati' zbog kvalitete plastike. puno mana, ali s novim firmwareom je meni solidniji i izradom i izglediom od one muzicke nokie 5300.Izvorno postao bollocks
Srx Bad
Jedini bug kojeg sam zamjetio na c81 je media player i aac format. Inač imam takav mob i prezadovoljan sam.
http://www.justbeonline.net @ web katalog
jel bitno??!?
To ti je ispravljeno najnovijom verzijom firmware-a.
Bookmarks