Pa jel nemozes u keiru podesit da activesync prolazi kroz firewall ?
Zna li neko kako se može podesiti da oba programa funkcioniraju? Naime kada je firewall aktivan activ sync ne radi (uvijek moram disableati firewall da bi napravio sinhronizaciju). Što me malo već nervira, pa ako zna neko neku opciju, iako čisto sumnjam:-(
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Pa jel nemozes u keiru podesit da activesync prolazi kroz firewall ?
ja sam postavio firewall da zanemaruje activesync tako da sve radi noramalno i sa uključenim firewallom
otvoriš kerio i najdonja stavka bilo koja druga aplikacija (meni je kerio na Hrvatskom) Trusted in i out stavi pod ? odnosno upitaj također i internet. Spoji pocket i onda će te kerio pitat je li dopuštaš spajanje. Kad jednom potvrdiš DA ActiveSync će ti se pojavit tu pod aplikacije. Sad možeš ovo Trusted i Internet vratit na prvobitne postavke ili ostavit pod upitnikom samo ako ostaviš pod upitnikom će ti za svaku glupost izbacivati prozor.Izvorno postao speedcats
Zadnji uredio pocitos : 17-12-2006 u 00:50
Eh sad sranja. Reinstlairao sam winse (godišnji remont) i ponovo instalirao Active sync i ****** sad neće da ga prepozna. Zapravo, prepozna on njega, uključi se active sync, ali onda u nedogled vrti "connecting"......
Najprije sam mislio da je kerio kriv, ali i kad ga isključim, ista stvar.
WTF???
imao sam isti problem. nikako mi se nije htio spojiti i onda je jedan dan sam od sebe proradio nakon što sam već počeo sve više pizditi
Masa programa ti moze smetati, tako da u taska manageru iskljuci stvarno sve sto ti ne treba. Usput i pogledaj Microsoft knowledge database o tom problemu, tamo se svasta korisnog moze naci.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Ej, hvala na savjetu, ali mislim da se uopće neću zajebavat s tim, jednostavno ću sinhronizaciju napravit na drugom kompu i amen. Sve sdok radi na tome![]()
Ja sam to riješio tako da sam disableo kirio firewall, a i riješio se window mobile OS aparata, tako da se sada na mom PC-u vrti Palm Desktop i Nokia PC Suite za symbian s60. I prezadovoljan sam. Eventualno me malo zanima Treo 750v ili MDA Compact III (tj. pandan koji ima wi fi)....od win mobi uređaja...
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Evo, riješio sam. Instalirao sam ActiveSync 4.5 beta i radi bez problema i s Win firewallom i sa Keriom.
Bookmarks