probaj staviti as 3.8 ,neka se sync preko njega pa kad to prodje onda instaliraj 4.0 ,meni se desila identicna situacija na laptopu i tako se uspjela rijesiti ,a ne znam zasto se to desava.
Na desktopu mi se to nije desavalo ,sve je bilo u redu.
eto dobio sam danas mpx220
stavio AS 4.0 i nemogu se spojiti, konretno uopće se mob na usb ne prikači, ovaj traži i traži onda samo izvali poruku da ništa nije našao i nabroji mi slobodne com portove....
pa eto ako je netko imao slično iskustvo...šta učiniti, probao sam ga ubosti u sve usb portove koje imam ali ništa
Znači ništa. Uopće ne dobivam poruku found new hardward. tako ne mogu ni drivere staviti koji su mu očito potrebni.
Pokušao sam ga i flashati i jednostavno nema nikakve komunikacije između njega i kompa. Piše cimmunicating with device i tako stalno i ništa, poslije stane i kaže da nije bilo uspješno...
Novi sam sistem instalirao na comp misleći da je to, jer me to jednom sa mpx200 tako zezalo, no ni to ne pomaže...
napravio sam i hard reset moba i opet ništa...
više ne znam šta da mu radim...
još ću probati samo otići kod nekod drugog na neki drugi komp da vidim da nije do mojih usb priključaka, ali čisto sumnjam
ljudi pomozite...
hvala
Zadnji uredio bashir : 22-06-2006 u 09:53
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into
(='.'=) your signature to help him gain world
('')_('') domination.
probaj staviti as 3.8 ,neka se sync preko njega pa kad to prodje onda instaliraj 4.0 ,meni se desila identicna situacija na laptopu i tako se uspjela rijesiti ,a ne znam zasto se to desava.
Na desktopu mi se to nije desavalo ,sve je bilo u redu.
Alcatel OT Max--Ericsson T10@T18--Nokia 3510--Moto Mpx200--Siemens C75--Moto C261--Mpx220--Sam D600--N6680-N6131-M600i-N E61i-N2610-HTC Legend-HTC Desire-Motorola Defy-Iphone 4s-GSmart GS202-GSmart Aku A1
Stavio sam sve verzije isad je na 3.8.
no problem je u tome da komp uopće ne prepoznaje ništa na usb kada ga prikačim a trebao bi kolko znam....pa zato i AS ne vidi da je mob prikačen...
ne želi ga čak ni kao modem pokrenuti, što bi isto trebao,
sad ću još probati kod frenda na kompu ako i kod njega ne radi onda je fakat nešto do moba
('')_('') domination.
probaj usb ubacit u komp
drzi lijevu nav. tipku i istodobno dok drzis ubaci usb u mob
tu bi ga win driveri trebali skuziti...
ako se dobro sjecam
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
jok ništa....a sumpora mu, ali od ovog lika od kojeg sam ga uzeo je rekao da je kod njega radilo, jer je instalirao brdo programa....nakon hard reseta sad ni te programe nemam....
('')_('') domination.
Jel imas onaj smartphone.ini ili tako nesto instaliran?Izvorno postao bashir
Ak nemas poslat cu ti na gsm.binaries na newsima, pod uvijetom da koristis newse.
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
Skužio sam šta je. Kontakt prokleti. To sam čuo da je kod njih usrano. Da kada ga malo drugačije držim spoji se, ali moram obadvije ruke tako držati i to je malo problem, ne nzam kako da ih najbolje očistim. Možda da ih nagrebem malo pa da bolje uhvate, jer mi je malo rizično flashat novi firm.ako bude kontakt gubio jel)
eto ako ima tko ideju kako ga najbolje očistiti....
('')_('') domination.
uspio sam ga nekako nastimati da radi, uspio sam podici i novi firmware onaj asian 3.5
fino radi, ali po onim upitstvima sam htio maknuti početne slike i zvukove, ali ne mogu pokrenuti regedit za komp...oanj za mobile devices...
jel se to može u regestriju na samom mobitelu da instaliram resco mobile regeid ili tako nešto....
('')_('') domination.
hm, skinuo sam asian rom 3.46 ispalo je da je to 1.53 verzija i to 2003SE samo, probat ću sa 3.45 pa valjda je to 2005, ili nešto bolje, ovo je bezveze, nema čak ni sim contacts menager, nemam kako prebaciti brojeve na mob....
jeste vi pokušavali stavljati wm5 i da li on uopće posoji ili su ovo sve 2003 verzije ali bolje....
('')_('') domination.
Koliko sam ja upoznat sa problematikom MPx220, ne postoji WM05 za nju.
Ispravite me ako gresim.
je da tako je. ovo je isto 03 SE ali 3.45 verzija recimo bolja iako ja ne vidim nikakva poboljšanja. Čak mi je zvuk zvona ne tih, nego se preaktički ni nečuje....
ajde vi koji ste stavljali taj novi firmavare, recite kako ste to riješili i da li se uopće može...znači kako pojačati pozivni ton...sve mi je na loud ali ništa to nije glasno...da stavio sam mp3-cu da zvoni...e pa sad da li to ima kakve veze....
('')_('') domination.
ful sam novi sa windowsima na mobu i to...i odmah neuspjeh...isti problem,koristim mpx200 i ukljucim kabel,mobitel se puni, ali kad preko active sync ga trazi trazi,i napise da nije ukopcan,a mob se normalno puni,nes ne stima, hm bas ocu prebacivat filove,pomoc molim...??
huh,brz sam,malo trazio..i skinuo activesync 4.2 s neta, i radi prebacivanje jer je gore wm2005...
sad me muci...prebacujem slike normalno i vidim u my pictures...a di da prebacujem igre,mp3,i filmice da ih vidi,ja prebacim samo tamo pored slika i nis,di da nađem folder da ubacim da cita media player 10..
Zadnji uredio dubrava : 14-07-2006 u 02:10
bio nekad oglas...
Bookmarks