zna li netko ima li kakve razlike između ovih modema, osim po izgledu...
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8747986&idnews=363278
zna li netko ima li kakve razlike između ovih modema, osim po izgledu...
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8747986&idnews=363278
Onaj obli ide na 7.2mbit/s dok onaj stariji četvrtasti ide samo do 1.8 mbit/s (teoretski).
Zanimaju me dvije stvari.
1.) Podržava li ovaj modem wireless? Kad je spojem napravi mi wireless konekciju koja nikad ne može naći mrežu (a ima ih), pa mislim ako podržava da je vip to onemogućija u svom brandiranom softu.
2.) Može li se naći nebrandirani soft i da li on otključava modem (ako je zaključan na vip). Na stranicama proizvođača traži serijski broj i IMEI, pa mi kaže da moj modem nije na listi dozvoljenih jer je vjerojatno brandiran (jer i je). Ako ne može, može li barem neki program primati poruke iz njega?
Zadnji uredio Inovator : 07-03-2007 u 00:46
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
kupio sam obli, nakon dan i pol zaje... proradio je, ali ne radi s vip programom, nego sam morao sam kreirati vezu, kažu da je to zbog carneta... btw uskoro će ponuditi i korisnicima koji nemaju carnet duplo manju pretplatu, caka je u tome što će se surfati preko moba... tako sam ja bar shvatio lika u vipu, ako griješim ispravite me
Uvjetno receno zbog Carneta. Naime Carnetov server radi drugaciju autorizaciju pa se treba oznaciti samo PAP protokol jer se spajas preko Carnetovog UNa i PWa. To u softveru nije bilo predvidjeno pa su te postavke postavljene po defaultu za sve operatere kako se oni inace spajaju
Vec se neko vrijeme nudo 50% popusta ako se kombinira data uz voice, ali nije uvijet da se surfa preko moba.
dobar grah daleko se čuje
Duplo manja pretplata je za one koji imaju voice pretplatu pa zele i internet, evo ovo:
"Mobile Broadband 512 može biti uključen i kao servis na bilo kojoj SIM kartici koja ima uključen neki od govornih tarifnih modela. Cijena mjesečne naknade za Mobile Broadband 512 servis uz neki od govornih tarifnih modela iznosi 95,50kn." (inace je 191kn)
To vrijedi za sve modele Broadbenda 128, 512, 1Gb.
svejedno. Moze surfat tako preko mobitela ili ako ima kakav modem UMTS, EDGE,HSDPA(kupi ga prek oglasa ili nadje na cesti.)
a zna li tko kada će software-ska nadogradnja na 7,2 Mbit/s doći, ona kaj su najavljivali za kraj 3. mjeseca?
NIkad.
ako je za modem iz naslova onda nikad
onaj obli (huawei)
Bookmarks