Zna li netko za drivere za ovaj modem za Vistu. Ona autoinstalacija ne radi na Visti, a na stranicama proizvođača treba unijeti serijski broj i IMEI, a za moj ne da jer je brandiran.
Zna li netko za drivere za ovaj modem za Vistu. Ona autoinstalacija ne radi na Visti, a na stranicama proizvođača treba unijeti serijski broj i IMEI, a za moj ne da jer je brandiran.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Jesi probao to upogoniti sa Vodafoneovim softverom koji sad radi na Visti...
Sad sam baš pročitao, rade na softveru i bit će dostupan uskoro...Više informacija na http://www.business.vodafone.com/sit...em/p_modem.jsp
Probaj također VMC softver za klasične PCMCIA data kartice:
http://www.business.vodafone.com/sit...p_software.jsp
Inače ova tema ide u Mobilni Internet...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
VMC soft ne podržava USB modeme, tako da to vjerojatno ne bi radilo. Radi se o samoinstalirajučem option modemu.
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Na optionu niti vodafoneu ne stoji nigdje da je podrzan na Visti. Ali pokusaj prekopirati drivere s njega na neki stick i onda ih instalirati pogotovo ako ti ne prepoznaje modem kao disk. Inace vmc soft uredno radi s usb modemom, barem sa e220 a sa ovim "novcanikom" nijesam probao.
dobar grah daleko se čuje
Prepozna stick, ali ne može instalirati drivere za sami modem. Možda bi upalilo iskopirati samo sirove drivere (dll i inf), pa ručno disable-ati memory stick i instalirati modem. Uglavnom mislio sam da se netko pozabavio s tim jer ne mislim stavljati Vistu samo za provjeriti klimavu teoriju.
Zašto ne? Pa provjeri u virtualnoj mašiniPa kako ne piše
Piše da će modem biti podržan sa driverima uskoro...doduše piše tijekom drugog mjeseca, ali je i softver za data kartice kasnio pa je očekivati i da će kasniti za USB modem.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ali, mislim da je to za onaj novi vmc modem. Ovo ne spada uopće pod vmc niti je vmc soft imao ikakvog dodira s ovim modemom. Živi bili pa vidili, a što se tiče virtualne mašine, tu opet treba instalirati.
A ja kreten nisam probao na visti dok sam imao vistu dignutu... baš sam mutav...
Imam onaj "novčanik"...
Bookmarks