hm, oko 2000kn...?!
Imam n70 3 i pol mjeseca i zanima me koliko mogu dobiti za nju, kodirana na tmobile, 512+64 mmc, garancija još 20mj, očuvana sa dvije maske crna+srebrna, ako tko ima procjenu nek mi kaže, Hvala SRETNA VAM NOVA
hm, oko 2000kn...?!
Izvorno postao stream
min 1900kn
max 2100kn
Neznam da baš 2000kn, stavio sam cijenu u oglasu za 1800kn, da vidim hoće li mi se javit netko, ali sumnjam da ću dobit toliko
A, čuj, kodirana je na T-Mobile što joj automatski smanjuje cijenu.
Prije bih kazao da možeš tražiti cca 1600, možda 1700kn, s obzirom da još toga daješ uz mob, ali ljudi su ti takvi da u biti ne gledaju to što extra daješ nego samo mobitel.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
1800kn je povoljna cijena za taj mob . nerazumjemIzvorno postao stream
![]()
Ma mislim da je ta cijena cisto OK... S obzirom da je mob "masina"Izvorno postao T O M O T
![]()
Vidio sam da je cijena u oglasniku oko 250-260 eura ali sa pismenom garancijom
pa to i ja kažemIzvorno postao **GaGa**
. toje čak jeftino
Stavio sam u oglas pa se nadam da će se netko javit, ako vi imate kupca javite
Izvorno postao stream
koliku si cijenu stavio u oglasnik
stavio sam 1800kn
kupit će je već netkoIzvorno postao stream
![]()
nadam se zato jer bi si kupio N93
ja sam na crno kupio nokiu n70 za 1200 kn, al nije mi se svidila pa sam ju prodo za 1700 kn
dobro si prošaoIzvorno postao Rocky_55
![]()
Tko ti je dao za tak malo
to sam kupio od jednog covjeka koji to kupuje na veliko, a proso sam dobro zato sto stalno nabavljam mobitele od njega![]()
Za koliko nabaviš N93
Ako netko želi kupit nek mi javi na 0989877723, pozdrav
hm cijene padaju ko lude svaki dan..
ne zelim te razocarati, ali N70 NOVA, sa pismenom garancijom se moze nabaviti vec za 1600kn !!
tako da....ako dobijes cca 1200kn super...
pala im je cijena u t-mobajlu, tako da mora pasti i na crno![]()
RoBee
Po meni, 1800Kn je previše, pogotovo ako je mob zaključan na t-mobile...![]()
Mislim da bi realna cijena bila negdje oko 1400Kn, ako je crna maska originalna i zbog kartice od 512MB makar su one ful jeftine... Tako da ona ne utječe previše na cijenu...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
mislim da ne mozes dobit vise od 2000kn
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Ja mislim da ne može dobiti preko 3000kn.Izvorno postao mala
![]()
1400kn je neka realna cijena.
pa sa tom dodatnom opremom,mislim da je 1500 poštena cijena,ako nova bez dodatne opreme i sa nekakvom banana-garancijom košta 1600. jedini problem je što je kodirana,ali valjda će se i to dati srediti u skorije vrijeme
Bookmarks