Imam n70 3 i pol mjeseca i zanima me koliko mogu dobiti za nju, kodirana na tmobile, 512+64 mmc, garancija još 20mj, očuvana sa dvije maske crna+srebrna, ako tko ima procjenu nek mi kaže, Hvala SRETNA VAM NOVA
Imam n70 3 i pol mjeseca i zanima me koliko mogu dobiti za nju, kodirana na tmobile, 512+64 mmc, garancija još 20mj, očuvana sa dvije maske crna+srebrna, ako tko ima procjenu nek mi kaže, Hvala SRETNA VAM NOVA
hm, oko 2000kn...?!
Izvorno postao stream
min 1900kn
max 2100kn
Neznam da baš 2000kn, stavio sam cijenu u oglasu za 1800kn, da vidim hoće li mi se javit netko, ali sumnjam da ću dobit toliko
A, čuj, kodirana je na T-Mobile što joj automatski smanjuje cijenu.
Prije bih kazao da možeš tražiti cca 1600, možda 1700kn, s obzirom da još toga daješ uz mob, ali ljudi su ti takvi da u biti ne gledaju to što extra daješ nego samo mobitel.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
1800kn je povoljna cijena za taj mob . nerazumjemIzvorno postao stream
![]()
Ma mislim da je ta cijena cisto OK... S obzirom da je mob "masina"Izvorno postao T O M O T
![]()
pa to i ja kažemIzvorno postao **GaGa**
. toje čak jeftino
Vidio sam da je cijena u oglasniku oko 250-260 eura ali sa pismenom garancijom
Stavio sam u oglas pa se nadam da će se netko javit, ako vi imate kupca javite
Izvorno postao stream
koliku si cijenu stavio u oglasnik
stavio sam 1800kn
ovaj jedan covjek.. moj komsija to radi za 50 kuna. ja sam kod njega za 190 promjenio bateriju, softweare i cijelu masku.
cijena n70 je u zadnjih tijedan-dva jaaako pala, vidio sam par ponuda oko 1100kn
vrijednost pada iz dana u dan. prodaj što prije ili mjenjej. okvirno vrijedi 1500kn. fix
N70 više nema u T-mobileu, na skladištima.
Bio sam jučer u poslovnici u Makarskoj i htio sam prijeći s Simpe na pretplatu,i uz ugovor na 24 mjeseca uzeti N70 za 600kn. U poslovnici nisu imali, i čovjek mi je rekao da će zovnit centralu i pitat imaju li na raspolaganju u kojem skladištu koji primjerak. I ništa od toga. Nemaju nijedan(ako mu je vjerovat), dok ne dođe nova isporuka.
Nisam pijan, vjeruj mi!!!
Bookmarks