Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 1 od 1
    Super-forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    Lumia 820, 710
    Operater
    vip & Tele2
    Godina
    37
    Bodovi
    9.904
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.904, Nivo: 23
    Bodovi: 9.904, Nivo: 23
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

problem s Kasdom i maxadsl-om

ovako frend je uzeo maxadsl i dobio onaj Kasdin modem,ne znam točno koji je tip. prije par dana se javio problem : prilikom pokušaja spajanja na net,Windowsi jave grešku "The desired desitination is unreachable" ili nešto slično. u Device Manageru pored unosa modema (Broadcom USB NDIS Device) stoji uskličnik,a u Propertiesima javlja grešku : "Code 10. The device cannot start." Pokušao sam s reinstalacijom drivera,stvaranjem nove konekcije,čeprkanju po Kasdinom appletu za spajanje... Ništa. Sa ADSL linijom inače nema problema,probao sam sa svojim SE555. T-Comova "podrška" kaže da je problem u Windowsima i da nazovemo Microsoft Hrvatska,a na moj komentar da je problem s T-Comovim uređajem,s kojim MS nema veze,sam dobio odgovor "da to nije naš problem,snađite se nekako". Probao sam ga spojiti LAN kablom,nije mi uspjelo. Sad u Device Manageru imam i ikonicu Ethernet Controller i uskličnik pored nje. Zaboravio sam pogledati u Properties
    Modem je na komp povezan USB-om,LAN portovi se ne koriste. Molim vas za nekakav savjet,ne da mi se natezati više s T-Comom

EDIT : evo riješen problem. Fora je bila u tome što USB kabel nije imao dobar kontakt (jer je majstorova seka prilikom spajanja gurnula konektor u LAN port. Znam,i moja reakcija je bila : wtf??),a mrežna kartica uopće nije bila instalirana. Znači deinstalacija svega Kasdinog s kompa,instalacija mrežne,spajanje modema (zeleni LAN portovi na modemu,crveni su za IPTV,barem mislim) i voila! Osjećao sam se pomalo glupo jer nisam primijetio da mrežna nije instalirana,ali nema veze. Glavno da radi. Uglavnom,ako netko ima problem s ADSL-om,prilikom zvanja T-Com SZK obavezno dati slušalicu baki/dedi/mami ili bilo kome iz familije tko nema pojma o tehnologiji. Mene su zaj***vali pola sata,a seki su samo rekli "Dolazimo sutra". Onda ih opet čekaj pola sata da se jave kako bi im rekli da nema potrebe za dolaskom...
    Zadnji uredio Balkanac : 20-01-2007 u 16:48

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. maxADSL racuni!
    By sfreak in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 13-11-2006, 19:32
  2. MAXadsl + Komp za 199kn mj
    By kresoml in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 17
    Posljednji post: 07-08-2006, 00:52
  3. MAXadsl - promjena paketa
    By RUSH in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 27
    Posljednji post: 03-03-2006, 17:35
  4. MaxAdsl dani
    By niten in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 14
    Posljednji post: 28-04-2005, 13:00
  5. MAXadsl
    By flOoKi in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 45
    Posljednji post: 14-06-2004, 14:30

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove