Pa uzimaju ti novce jer kad se spajan na net, automatski dok ti otvara stranicu, "prenosiš" podatke...
Pozdrav svima!
Naime imam problema i malih nedoumica oko GPRS-a!
Zašto meni uvjek uzima novce kada se spajam na internet preko mobitela!
Pa zar se sa GPRS-om ne naplaćuje samo prijenos podataka? Ja mislim da je tako,ali zašto mi uzima novce i kod samog vremena provedenog na internetu ali i kod samog spajanja???
Molim vas da mi neko malo pojasni to!
Inače postavke sam skinuo sa službene stranice SE
Pa uzimaju ti novce jer kad se spajan na net, automatski dok ti otvara stranicu, "prenosiš" podatke...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Zato što koristiš T-Mobile na kojemu se plaća bilo kakvo spajanje na WAP,
na Vipnetu je surfanje Vodafone Live! portalom besplatno za Vipme korisnike a Vip pretplatnicima se promet preko 500kB naplaćuje 0,59 kn(ovo sam testirao i opet ću večeras sa vipme probat srunit par MB podataka da vidim dali će naplatiti ili se vraća kao i inače nakon izlaska sa Live portala).
Mi možes dat link tik postavka GPRS-a? Nemogu nac..![]()
Guns n' Roses rules!
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8717745
Skroz desno oko sredine ima dio pod naslovom Automatske postavke a dalje ćeš se snaći lako.Za dodatna pitanja http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8717757
P.S. Napravio sam najavljeni test iz mog prethodnog posta i naravno bio sam u pravu.
Na računu sam prije spajanja na Vodafone Live1 imao 4.09kn.
Spojio se i srunio 2,45MB downloada,zatvorio preglednik,provjerio stanje na računu i: 4.09kn
Da sam preko postpaid broja to napravio naplatili bi barem 56 lipa ako ne i i više jer još nisam našao sljedeći prag naplate poslije 500kB.
Zadnji uredio sms freak : 11-01-2007 u 10:34
meni na pretplati nije skinulo ni lipe nikada. Nije bitna kolicina prometa. Bitno je samo da se ne izadje iz VFL portala i nema naplate.
dobar grah daleko se čuje
trebas biti Vip korisnik da bi mogao se spajati GPRSom na Vodafone Live portal bez naplate.
dobar grah daleko se čuje
Bookmarks